Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday25 September 2018

Wednesday, 03 January 2018 14:35

Islamofobe tweet Von Storch botst op Duitse facebookwet

Written by 

 

We zijn langzamerhand aanbeland in een complete dictatuur, ook wij werden weer door Facebook aangepakt met een 30 dagen ban - tot zover het joodse verlichtingsdenken  van Zukkerberg en zijn miljardenbedrijf.

Maar nu de vreemdelingendictatuur inDuitsland    ( binnenkort in geheel Europa durven wij wedden) zo ver gaat dat zij 50 personeelsleden  van justitie als een soort van Gestapo aan het werk heeft, om de inhoudt op sociale media te controleren is het hek helemaal van de dam.
Europa is nu ver gelijk aan communistisch China, waar alleen de elite vrijheid van mening heeft en het gepeupel moet zwijgen of anders een gevangenisstraf riskeert.

 

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180102_03277430

Eddy Hermy

De naam kent verder een bewogen geschiedenis. Ooit was Eddy Hermy de jongste vakbondsdelegee van het land, later actief in diverse organisaties. Hij heeft consequent de dissidente rol opgenomen namens het proletariaat, wat hem vaak niet in dank werd afgenomen. Afgezien van dat dit Eddy Hermy tot een van de meest controversiële figuren van het land maakt, heeft hij er zelden naast gezeten. Zijn voorspellingen over de EU, de N-VA en de economische crisis zijn de laatste jaren allemaal uitgekomen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter