Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Friday, 28 September 2018 14:24

Aanwezigheidsactie Gentse unief : waar sprekers van vreemde origine welkom zijn maar blanke 'andersdenkenden' niet

Written by 

 

 Aanwezigheidsactie N-SA aan Gentse Universiteit naar aanleiding van het debat :

 

https://www.facebook.com/events/255517655300643/


De bedoeling van deze aanwezigheidsactie is aan de links-liberale pro immigratieproffen en hun gebrainwashte 'linkse' studenten, duidelijk te maken : – dat de universiteiten 'van het volk' zijn.

Maar vooral om er op te wijzen dat onze universiteiten niet het privébezit zijn van een narcistisch links-liberaal clubje dat elke 'niet liberale' mening onderdrukt - de mensen die deze visie vertolken sanctioneert, (zoals de heksenjacht op Schild en Vrienden nog recent duidelijk maakte). Nog een beetje en men had daar in Gent de 'Bloedraad' terug ingesteld. De zwarte toga's hadden de proffen al aan - alleen de brandstapel ontbrak nog.

-


 

 

Het lijkt alsof die proffen een soort van nieuwe adelstand zijn, een adelstand verheven boven het gewone volk dat denkt ongestoord op het gewone volk te kunnen kotsen als hen dat zo (politiek – financieel ) uitkomt.

Het is dat soort van dedain tegenover de belangen en verzuchtingen van een groot deel van het 'gemeen'  – dat zich onder andere uit door ons steevast - en op een bijna ziekelijk paternalistisch wijze,  weg te zetten  : als domme blanke mannen die de wereld niet begrijpen -  iets wat mening burger (zeker ons) serieus de keel uithangt.

Dat terwijl de intellectuele elite aan onze universiteiten een bevoorrechte elite is-,  bevoorrecht  inderdaad, omdat ze zich volledig ten dienste heeft gesteld ( zowel intelectueel als economisch) van het neoliberaal kapitalistisch systeem dat draait op economische groei door immigratie. En daarbij spelen niet 'edele morele motieven' een rol bij die linkse studenten en hun pro - immigratieproffen  –hun zogezegd  'medeleven' met vluchtelingen is een lachertje – hier spelen alleen economische motieven een rol, de rest is 'verlichtingscinema' - en dan nog slechte cinema ook, vanwege zo doorzichtig als wat.

Ja onze strijd is identitair, ja onze strijd is cultureel/religieus, maar onze strijd is toch vooral economisch wat immigratie betreft. Zonder immigratie geen islam, zonder immigratie minder criminalisering van onze sameleving, zonder immigratie geen crisis van onze sociale en politieke instellingen.

 

Maar wanneer mensen een alternatieve stem laten horen aan de universiteiten ( wat in feite de norm zou moeten zijn) tegen dit economisch immigrationisme van de elites' - dan wordt die stem door onze intellectuele elite onderdrukt, niet uit medeleven met vreemdelingen, maar omdat de elite aan vreemdelingen grof geld verdiend. ( wat de terechte vraag opwerpt : wie dan de echte racisten zijn). En meestal gebeurt dergelijke aanval op andersdenkenden in symbiose met de corrupte leugenmedia en dito particratie - die dan periodiek een aan massahysterie grenzende woedeaanval  (eentje die niet zou misstaan bij de verplichte 'haatsessies' door Orwell beschreven in zijn boek 1984 ) inzet.

 

En hebt u zich – net zoals wij deden - de laatste weken dik gemaakt op de ongelooflijke arrogante universitaire gremia , op de infantiele media en politieke klasse die zich weer te buiten ging aan politiek correcte kinderpraat. ( wat een domme intelectuele klasse hebben wij toch in dit land, zoveel geld dat ons dat kost en ze daarvoor in ruil alleen gemeenplaatsen  - in plaats van logistieke, electriciteitsoplossingen, patenten en echt nuttige dingen te produceren, dingen waarvoor we die gasten nochtans ruimschoots betalen.

Wou u het net zoals wij uitschreeuwen : 'dat je dat kleinburgerlijk links gezwets van die bende beu, de leugen beu, het immigratiebedrog beu bent.

Kom dan gerust dinsdag 2 oktober naar Gent  'Rozier' 44' - en laat je stem ( de stem van het volk) horen.

Waarom wij gaan, omdat het N-SA de enige patriottische politieke beweging in Vlaanderen is die zich niet heeft laten inkapselen door een geldpartij – nog door repressie de mond heeft laten snoeren, en we dus 'reactie' moet laten horen.

Daarom dat wij 'vrij' zijn onze strijd te voeren zoals wij dat goed achten, niet gehinderd door een houding van 'schone schijn' te moeten ophouden, met als doel stemmetjes te ronselen om daarna postjes te bezetten. ( waar trouwens niemand nog enig geloof in heeft dat het werkt, zelf de voorzitter van het VB niet).

 

En dat is ook logisch:  omdat in een bezet land, postjes nastreven, voor ons gelijkstaat aan collaboratie met het regime, iets waarvoor de Vlaams nationalisten van de N-VA zelfs hun basiswaarden verkochten.

 

Neen beste vrienden dan verkiezen wij vrij te zijn, rebel te zijn. En geen enkele linkse - schandelijk veel verdienende prof, geen enkele linkse bourgeoisstudent zal ons dat beletten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter