Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Thursday, 18 October 2018 18:52

Open brief aan Guy D'haeseleer, heil kameraad.

Written by 

 

Maar eerst en vooral : gegroet beste lezer, nu de ban op deze pagina weer eens opgeheven is – en voor de tijd dat het deze keer zal duren voor we weer in het facebookstrafhoekje terechtkomen.
Want blijkbaar zijn onze posts zo gevaarlijk voor de democratie - en voor het verloop van het voorbije verkiezingscircus, dat men ons ervoor een volle maand in de ban deed.
Wat zijn wij een bende stouteriken en slechte karakters, echt iets om fier op te zijn, wat we dan ook ten volle zijn.

Wij die nochtans zo hard in het democratisch en 'vrije' karakter van de sociale media geloven,( grapje) waren we toch even de kluts kwijt, toen we merkten dat die hele zwik aan 'vrije sociale media' puur boerenbedrog bleek te zijn.

Dat hadden we nu nooit gedacht, zeker omdat de reguliere media iedereen wijsmaken; dat sociale media de democratische verzuchtingen van het volk de vrije loop laat. Wij vallen blijkbaar buiten deze categorie. Wij zijn blijkbaar staatsgevaarlijk, en dit zonder dat we aan verkiezingen meedoen of onze zakken vullen in parlementen (misschien zijn we juist daarom gevaarlijk in de ogen van velen). Omdat we onszelf nooit verkocht hebben aan het regime der particratie.

De vrijheid op sociale media geldt wellicht voor mensen die nietszeggende zever over feestjes en andere ongevaarlijke zaken 'posten' – dat is allemaal best verteerbaar voor de kapitalistische giganten die de sociale media ( in feite Amerikaans monopolistische media ) in handen hebben in Europa.
Tot daar de illusie Amerika als land van de vrijheid te zien.

En ook onze superdemocratische overheid doet zijn corrupte duit in het zakje de vrijheid van mening op sociale media ( de stem van het volk) te muilkorven, door een actief vervolgingsbeleid te voeren. Zo kreeg een man enkele dagen geleden nog 6 maand gevangenisstraf aan zijn been, louter omdat Unia vond : dat 'men' – bedoeld wordt; de duistere machten achter de democratische façade, een voorbeeld moesten stellen, dit tegenover een deel van de stoute bevolking die denkt dat er hier vrije meningsuiting voor iedereen geldt, waarbij in deze case de vervolgde feiten blijkbaar zo dun zijn dat HLN schreef : dat ze niet wist wat de strafbare inhoudt van de door de tot 6 maand cel veroordeelde was.

Zo erg moeten de gepleegde feiten zijn, dat kranten niet eens weten 'waarover' het gaat, kranten die nochtans altijd beweren alles te weten als er iemand aan de mediatieke 'wurgpaal' moet worden opgehangen voor wat zij 'haatpraat' noemen, maar in feite antiliberale, anti-immigrationistische uitingen van gewone mensen zijn.

Wat allemaal verdacht lijkt op een equivalent van de vroeger 'Kettervervolging' – een genoegen dat onze voorgangers, de 'ketters' – ten deel viel.
Omdat die ketters zo 'populistisch' waren het bestaan van de 'Heilige Drievuldigheid' te ontkennen, net zoals wij vandaag de 'Heilige Drievuldigheid' van het ' Neoliberaal Globalistisch Immigrationisme ' ontkennen en afwijzen.

En nu zitten we hier met een pak door de Russen geschonken geld, waarmee we de stembusgang op grote schaal moesten gaan beïnvloeden, maar – door de 'ban' op onze facebookpagina spijtig genoeg niet is kunnen doorgaan.
Roebels for freedomfighing, spijtig dat die zo rap devalueren.

Maar weet je wat we gaan doen kameraden en lezers, we gaan onze dikke vriend Guy D'haeseleer – u weet wel – die van Forsa Ninove – er een kistje wodka mee cadeau doen.
Voor onze roebels zodanig gedevalueerd zijn dat we er geen facebookposts meer mee kunnen promoten. Aan jou Gie – alvast een welgemeend 'vashe zdoróvje' toegewenst.

En dat zal je nodig hebben kameraad , net zoals de 40% van de Ninovieters die voor je gestemd hebben, maar vandaag vaststellen : dat we in dit land niet in een democratie, maar in een particratisch communisme leven.
En dat systeem is een 'naar' ding Guy, nochtans maken jij en je principiële partij er al heel heel lang deel van uit.

Maar zoals je weet Guy is het een systeem dat vooral op postjespakken en zakkenvullen draait, daardoor zodanig de boel verziekt heeft de afgelopen decennia, dat jullie voor eeuwig en drie dagen in een cordon sanitair lijken te zullen blijven plakken.
En de bondgenoten voor een onafhankelijk Vlaanderen – de N-VA – die kruipen nog liever met een 'Groene' linkse trut in hun nest, dan dat ze een schepenzeteltje aan jullie laten.

Tot daar 'België Barst' Guy, het zal meer 'Vlaams Belang Barst' zijn, tenminste als het van de 'echte' Vlaamse strijders voor onafhankelijkheid afhangt.
En maar ouwehoeren over Catalonië, over hoe moedig en consequent ze daar zijn, en heel de Vlaams nationale media maar lullen over 'eenheid tot het land verdwijnt' – maar jullie kunnen nog niet eens solidair met elkaar zijn.
Dus steek die 'onafhankelijkheid' maar in de partijkas Guy, de N-VA heeft op die manier al miljoenen opgepot (net zoals jullie trouwens).
Allemaal Belgisch geld van ' Eigen Mensen' van mensen die elke dag hard hun botten mogen afdraaien voor jullie particratie.

En nochtans voldoet jou partij aan alle voorwaarden om recht te hebben op een deel van de vette postjes Guy, zoals jou burgemeesterssjerp, ik begrijp dan ook dat ge je oneerlijk behandelt voelt.
Want versta me niet verkeerd, jullie verdienen, jij verdient dat Guy.

Daarvoor hebben jullie zelfs de wet op het 'negationisme' meegestemd indertijd ( wat een eerste beperking van de vrije meningsuiting was – een begin van zwijgwetten inluidde die de dienden om de bevolking wettelijk de bek te kunnen snoeren, zoals vandaag veelvuldig gebeurt in dit zogezegd 'vrije land' - die wet hebben jullie meegestemd Guy.
Daar zijn jullie medeverantwoordelijk voor kameraad.
Dat die wetten nu tegen jullie gebruikt worden is dan ook logisch, de particratie en het Belgische regime maken alleen wetten die henzelf bevoordelen, wat dom er hand en spandiensten aan te hebben geleverd Guy.

En ook de 5% regel bij verkiezingen, ook dat hebben jullie meegestemd, een wet die moet beletten dat nieuwe partijen een kans maken – wet die duidelijk maakt : dat het volk niet moet gaan denken dat ze de particratie mag gaan beconcurreren, met als gevolg dat de eerste 4,9% van alle stemmen – die op kleine partijen worden uitgebracht niets waard zijn.
Dat cordon tegen kleine partijen hebben jullie meegestemd met de corrupte Belgische bourgeois Guy. Op die manier hebben jullie het cordon sanitair tegen een deel van de bevolking gelegitimeerd, hoe dom was dat Guy, hoe establishment – bevestigend was dat.

Maar een nog belangrijker feit : dat is dat het VB het 'Europees Verdrag voor Rechten van De Mens' ondertekend heeft, Guy.
Omdat dat verdrag aan alle vreemdelingen garandeert dat zij die op het Europees grondgebied binnendringen ( of door onze elite in Europa zijn binnengehaald) dezelfde rechten hebben als de blanke Europese bevolking die hier al eeuwen woont werkt en spaart – verworven heeft.
Zelfs meer rechten geeft dan aan onze blanke Europese bevolking.
Omdat dit verdrag garanderend : dat immigranten een inkomen krijgen zonder vooraf gewerkt te hebben in Europa . Dat verdrag aan alle ondertekenende partijen oplegt; inkomen, medische verzorging, scholing, sociale woningen te geven aan immigranten, en dat vanaf de eerste dag dat ze hier wettelijk verblijven.

En dat recht geldt niet alleen voor hem of haar die een verblijfspapier op zak heeft, maar ook voor die mensen hun hele familie Guy.
Dergelijk, voor onze bevolking moordend document hebben jullie ondertekend, waarmee jullie expliciet akkoord zijn gegaan: 'dat alle vreemdelingen die door het regime naar hier gehaald zijn alle rechten krijgen, – meer rechten krijgen – dan de ' Eigen Mensen' waar jullie van beweren er voor op te komen.
Dan is toch serieus kiezersbedrog Guy – te beweren voor die 'Eigen Mensen' op te komen, en dat jij daar aan meewerkt, een volksmens zoals jij, om te wenen is dat.
Best voor u dat je kiezers dat niet doorhebben Guy, net zoals de arbeiders jaren niet doorhadden dat de socialisten hen bedrogen, maar nu hun straf niet ontlopen.

En nu boren die smeerlappen van de andere staatspartijen je zuur verdiende sjerp door je neus maat, als dat niet balen is. Stank voor dank noem ik dat kameraad.
Als partij en zetelend politicus aan alle pro-immigratiewetten van de Europese Unie voldoen, en dan nog het deksel op de neus krijgen.
Een oprechte vent zou voor minder 'fascist' of racist worden, wat jij natuurlijk in de verste verte nooit geweest bent Guy, ondanks je recepten voor 'chocomousse' en stoere taal.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter