Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 13 March 2009 22:08

Horst Mahler: Levenslang... (+Video)

Written by 

Criminaliteit: Harde Aanpak. Levenslang voor Horst Mahler...

 

Op 25 februari werd de Duitse advocaat Horst Mahler – bekend van zijn verdediging, eerst van de Baader-Meinhof-groep en later van de Nationaal-democratische Partij van Duitsland (NPD) – veroordeeld tot zes jaar cel. Op 11 maart is daar nog eens vijf jaar bovenop gekomen. In totaal gaat het om elf jaar en tien maanden. Voor een man van 73 komt zoiets neer op levenslange opsluiting. Mahlers vrouw, advocate Sylvia Stolz, bevindt zich ook al in de kerkers van het bondsrepublikeinse Duitsland. Mahler heeft alvast aangekondigd in beroep te zullen gaan.

Waarom? Mahler is een onverbeterlijke recidivist. Maar van welk verschrikkelijk misdrijf wordt hij beticht dat hij zo'n strafmaat heeft verdiend? Negationisme: de ontkenning van de systematische uitroeiing van zes miljoen joden. De eerste zes jaar heeft hij gekregen voor de verspreiding van een boek. De auteur van het boek in kwestie, de Duitse scheikundige Germar Rudolf, kent trouwens ook al de democratische kerkers van binnen. Het boek gaat over blauwzuurresten en dies meer. Gortdroge literatuur op het eerste zicht, maar de republiek der rechters oordeelde daar anders over: “Volksverhetzung” (aanzetten tot rassenhaat). De volgende vijf jaar heeft Mahler gekregen voor een  (ander) opiniedelict. Hij had namelijk de holocaust "de grootste leugen uit de wereldgeschiedenis” genoemd. De partijloze Mahler geldt al langer als een ongeleid projectiel en hij zoekt bewust de juridische provocatie op om het Grote Taboe te doorbreken. De Bondsrepubliek waakt echter als een Big Sister over het tere plantje dat haar naoorlogse grondwet is. Deze bezettingsgrondwet of Grundgesetz (geen Verfassung) moet in theorie de waarborg zijn voor de burgerlijke en politieke rechten van (bijna) alle Duitsers. En alsof de zogenaamde Verfassungsschutz deze nog niet genoeg waarborgt, houdt de BRD nog een slag Amerikaanse bezettingstroepen om de arm...

 

Nog deze week werd in Irak schoenengooier Muntadar al-Zaïdi veroordeeld. Hij heeft drie jaar in de democratische kerkers gekregen. Hij riskeerde echter een straf van vijftien jaar vanwege de belediging van een buitenlands staatshoofd. Waarschijnlijk werd het vonnis afgezwakt gezien zijn  immense populariteit in de Arabische wereld. De Arabieren in Irak zijn immers een fier volk met een onverwoestbaar geloof en een groot eergevoel. Een volk dat niet zwicht voor zijn Amerikaans-zionistische bezetters en hun marionettenregering. Had Muntadar al-Zaïdi twaalf jaar gekregen, dan was er in heel Irak of de Arabische wereld wellicht een volksopstand uitgebroken. Krijgt Horst Mahler twaalf jaar, dan maalt niemand erom in Duitsland of Europa. Verontwaardiging over de veroordeling van Anja Hermans, dat kon er deze week wel nog net af bij enkele BV's uit media en politiek. "Linkse" profileringsdrang zal daar in deze tijden niet vreemd aan zijn. Die profiliseringsdrang zal echter onze rechten niet beschermen. Want er is geen scheiding der machten! Er is geen gelijkheid voor de wet! Er is alleen nieuwe klassenjustitie die basisopposanten in plaats van criminelen vervolgt. Daarom kan gespuis als drugshandelaars, mensenhandelaars, messentrekkers, moordenaars en overvallers schaamteloos en ongestraft profiteren van de "fouten" die de Belgische Justitie of Dienst Vreemdelingenzaken maakt.

Horst de Wehrwolf, Muntadar de Feday, ja zelfs Anja de Anarchiste staan symbool voor alle politieke gevangenen. De strijd gaat door tot ze zijn bevrijd!


Frederik Ranson

Videovraaggesprek door drs. Alfred Vierling met Horst Mahler.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter