Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Tuesday, 13 January 2009 16:56

De 'Socialisten'

Written by 

De ratten van de SP.A hebben de naam van hun nest weer eens veranderd, ze noemen het voortaan (het nest van) Socialisten en Progressieven Anders. Deze naamsverandering komt er nadat de banken al aan het wankelen waren gebracht door de kredietfraude, een die de kapitalisten zelf hebben georganiseerd. De beurs van Brussel heeft dus niet kunnen reageren op de socialistische naamsverandering omdat ze al op bodemkoersen zat, anders waren er vast en zeker nog een paar beursgenoteerde vennootschappen diep in het rood weggezakt na van deze revolutionaire socialistische actie kennis genomen te hebben. Zo was er tenminste nog iets van de rode kleur overgebleven, de kleur die de partij vroeger zo graag zag, pakweg 50 jaar geleden. Deze naamsverandering heeft echter niks te maken met enige marxistische of  trotskistische strategie tegen de crisissen van het kapitalisme, alhoewel er in die partij toch nogal wat van dat volk rondloopt (zoals de Rood-socialisten) die altijd de grootste bek opzetten. Maar als het erop aankomt de maatschappij te ordenen, volgen ze de toch doctrines van voornoemde heren. De pak-de-poen socialisten zoals mandatenverzamelaar Johan en marketingburgemeester Janssens zijn niet gediend met die flauwe zever welke de Rood fractie zoal uit haar botten slaat. Rode mollen zijn nog geen ratten, dat weet toch iedere rechtgeaarde van de sociaal-profiteurs, pardon, we bedoelen natuurlijk van de sociaal-democraten.

 

Neen, de naamsverandering die de sociaal-kleptomanen doorgevoerd hebben heeft alles van doen met een simpel, maar belangrijk gegeven: er moest een nieuwe rat in het nest worden opgenomen en opdat die zijn bedje op een zachte manier zou kunnen spreiden werd de naam van het nest veranderd. Je moet weten, deze nieuwe rat is kleurenblind en zou zonder die naamsverandering in eender welk nest zijn terechtgekomen. Deze Bert de Rat voelt zich immers overal thuis. Pas op, wij weten nu al dat de sociaal-gedegenereerden onze analyse over het waarom van hun naamsverandering als extreem-rechts zullen afdoen. Zij zullen beweren dat er wel degelijk een sociale agenda achter deze beslissing tot naamsverandering schuil gaat (waarom kunnen ze dat niet meer openlijk?). Socialisten en Progressieven Anders betekent wel degelijk verandering, beweren ze.

En we geven het zelfs toe, het staat ook voor verandering. De verandering bestaat hierin dat er de volgende twee jaar geen bal loonsverhoging is voor werknemers. Het betekent dat de kosten van een sociale woning tot 30% duurder worden. Het betekent dat nog meer vreemdelingen een sociale woning zullen krijgen (een van de redenen waarom de prijzen nu stijgen) omdat gewone huizen sowieso niet meer betaalbaar zijn, mede dankzij die overmigratie. Het betekent dat miljoenen euro's aan de bankenmaffia worden weggegeven. Het betekent dat duizenden werklozen hun hoop op een liberale snul en smoelentrekker als Dedecker zullen vestigen, omdat de ouwe getrouwe partij is verworden tot een smoezelige vreet-en-zuippartij, bevolkt door beroepsluiaards.

Socialisten en Progressieven Anders is de verderzetting van een kanker. De kanker van het politieke profitariaat dat zelfs geen masker meer moet opzetten om de ziekte te verbergen. 


Eddy Hermy
Hoofdcoördinator N-SA

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter