Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Thursday, 08 January 2009 13:55

We hebben prijs!

Written by 

 

Het nieuwe jaar begint goed, het N-SA heeft immers haar eerste prijs binnen! We hebben blijkbaar de leukste uitspraak over het AFF geschreven het afgelopen jaar. Dat gegeven verdient een prijs op zich, want hoe kan je nu iets leuks zeggen over een bende hufters? De blog van het AFF is niet leuk te noemen en om er iets grappig in te ontdekken moet je al aan een vergevorderd stadium van zinsverbijstering lijden. Misschien daarom dat het AFF zichzelf zo grappig vindt?

 

Maar we willen niet chagrijnig of ondankbaar zijn. Neen, je moet een gegeven prijs altijd naar waarde weten te schatten, zelfs als die komt van een bende marginalen gesponsord door instanties en diensten allerlei. Het AFF moet gezien worden als  een soort beschutte werkplaats waar afgeleefde Bronsteinisten de jaren '30 levendig houden om zo te kunnen fungeren als bliksemafleider voor de politionele diensten van de elite. Zo kunnen die de stinkende potjes lekker gedekt houden in onze maatschappij, anders zou de consensus wel eens gaan wankelen. Zeker als het gaat om die plezante gasten die men als 'allochtonen' en 'jongeren' codeert, telkens die de boel op stelten zetten en criminaliteitscijfers doen pieken. Dan zijn de (licht- en zwaar) mentaal gestoorde opdondertjes van het AFF er altijd als de kippen bij om vlug een blik nazi's open te trekken als tegengif.

Zoals gezegd is het AFF een onderafdeling van een van de werkplaatsen van de loge (in algemene zin), de beschutte werkplaats, speciaal voor die mentaal gestoorde kliek waarvan geweten is dat de hersenen  opgevuld zijn met het stro afkomstig uit de stinkende stal van Lev Davidovitsj (alias Trotski). Hun vrienden die in de grote-mensen-loges zitten en nu minister, parlementslid, rechter, burgemeester of iets dergelijks zijn, kunnen altijd een beroep doen op de beschutte werkplaats als er weer eens een repressieve zwijgwet of antiverenigingswet moet worden opgelegd. Ze laten eerst de Bronstein-klonen een proefballon opblazen en als ze merken dat de rest van de linkse pretdemocraten het een leuke vondst vinden, gaan ze dat publiekelijk verdedigen.

Het feit dat wij van het N-SA deze praktijken hebben aangehaald, vinden die AFF-gestoorden dus superleuk. Aan de andere kant is het natuurlijk logisch dat wij in de prijzen vallen, wij zijn tenslotte de mensen die zin geven aan het voor de rest nutteloze bestaan van die club. Zonder ons geen AFF en zonder ons kunnen ze geen bal verdienen met hun blog waar reclame voor leningen en ander interessante aanbiedingen van de consumentenbranche voor extra money moeten zorgen.

Gezien de steun die deze sujetten krijgen van allerlei louche figuren die blijkbaar fan zijn van Lev Davidovitsj, moet mij toch iets van het hart. Waarom gaan jullie mijn prijs bij de Slegte kopen en waarom moet dat nu uitgerekend het verzamelde werk van een mafkees als Trotski zijn? Ik heb trouwens die kul al 40 jaar geleden gelezen en ben het een beetje beu geraakt om ideologische rechtvaardigingen van massamoordenaars nog eens onder ogen te krijgen, vandaar. Kan er nu echt niets beter van af, met de lucratieve zaak die de AFF is? Wat dachten jullie van deze: zwijg een jaartje over mij, dan hoeven jullie je alvast niet geestelijk in te spannen om ook maar iets van het solidarisme te begrijpen, en ik kan mij de moeite besparen om het aan klungels zoals jullie uit te leggen.

Alvast bedankt.


Eddy Hermy
Hoofdcoördinator N-SA

More in this category: « De 'Socialisten' Shoah »

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter