Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Sunday, 26 October 2008 13:10

Liberaal-extremisten blokkeren gesloten asielcentrum

Written by 

Een 60-tal extremistische propagandisten van het liberalisme hebben sinds zaterdagochtend 25 oktober de toegangspoorten tot het gesloten asielcentrum in Vottem geblokkeerd. Propagandisten van het liberalisme, omdat zij de facto het volledig vrije verkeer van personen opeisen en het bestaan van grenzen en naties afwijzen. Eens te meer blijken de profeten van het multiculturalisme de liberale agenda te willen waarmaken. Het 60-tal naïevelingen en volksverraders maken deel uit van subversieve en al dan niet gesubsidieerde organisaties zoals “Vluchtelingen Actie Comité”, “Recht op migratie”, “Comité voor Steun aan Mensen zonder Papieren”,…

 

Hoewel de politieke gezindheid van de actievoerende extremisten eerder links te situeren valt, is hun internationalisme weer eens de bondgenoot van diegenen die de grenzen willen openen om hier goedkopere werknemers binnen te halen en zo de loonkosten te drukken. Eén van hun favoriete slogans, “geen mens is illegaal”, is koren op de molen van de werkgeversorganisaties die deze vreemdelingen maar al te graag een arbeidskaart wensen toe te stoppen. Zoals te verwachten was, lieten de flikken als dienaars van het systeem deze extremisten weer ongestoord hun gangetje gaan.

 

 Voor de zoveelste maal wordt het bewijs geleverd dat (links) internationalisme aan de kant staat van het ongebreideld kapitalisme, sociale desintegratie, teloorgang van collectieve identiteit,… Naties zijn een dam tegen het internationalistisch uitbuitingskapitalisme. Wie niet tot een natie behoort en toch op het grondgebied van die natie verblijft is wat ons betreft ofwel tijdelijk aanwezig voor toeristische of professionele redenen, ofwel illegaal. Wie illegaal is, dient zo snel mogelijk teruggestuurd naar het land van herkomst en hoort in afwachting thuis in een gesloten centrum. Vlaanderen noch Europa is niet het OCMW van de wereld en evenmin de goedkope werkverschaffer ten voordele van de grootkapitalist. Sociaal kan enkel nationaal!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter