Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Saturday, 18 October 2008 11:59

Afleidingsmanoeuver

Written by 

De liberaal-linkse knechtenbende die de verschillende zogenaamde antifa-blogs beheren in opdracht van duistere en waarschijnlijk aan de staatsveiligheid gelinkte groepen zijn opnieuw een offensief begonnen om wetten tegen de vrije meningsuiting en vrijheid van handelen door de strot van de burger te duwen. De geviseerde groepen en de geviseerde burgers zijn niet de criminelen en de banksters van het financiële grootkapitaal die verantwoordelijk zijn voor de roof van de eeuw,neen beste kameraden met zulke kleinigheden houden AFF en Yelloman (De spoken hebben ook spookachtige benamingen blijkbaar) zich niet bezig.

 

De jacht die deze kloothommels voeren op de mensen van Blood and Honour is niet gericht op het vangen en opsluiten van criminelen die ons volk in een van de grootste recessies aan het meesleuren zijn. Neen, ze vragen juist aan de criminele politici om repressiewetten in te voeren net zoals in bezettingstijden en dit tegen het volk. De blokkade van Diksmuide gisteren door 150 agenten was daar een mooi voorbeeld van. De burgemeester had zelf geen probleem op de Schutzhaft in te voeren als je toch naar Diksmuide wou doorrijden. Net zoals in de jaren '40-'45. Hoe kun je de voorstellen die met de petitiecampagne "Stop met de zelfverklaarde onmacht tegen Blood and Honour" anders noemen dan repressief en reactionair? Het zijn zuivere bezettingswetten die hier worden voorgesteld en ze worden voorgesteld door de politieke bezettingskaste die België in haar greep houdt. En alles gebeurt in opdracht van het grootkapitaal om zo het volk de mond te kunnen snoeren als dat zich zou willen verzetten tegen de komende afdankingen en de afbraak van de volkse sociale statuten.

Eigenaardig dat juist de organisaties zijn die zich "links" noemen de grootste collaborateurs blijken te zijn van de burgerij. Of moeten we hier juist het bewijs in zien dat de liberale linkerzijde dezelfde agenda nastreeft als de burgerlijke en reactionaire liberale profiteursklasse? Ook toen er laatst in Gent een manifestatie plaatsvond aan de Unief tegen Dewinter die er voor een debat was uitgenodigd waren de jongetjes en meisjes van de liberale linkerzijde poeslief voor de reactionaire liberaal bij uitstek, Dedecker. Opvallend toch? De persoon en zijn partij die alle sociale voorzieningen wil afnemen wordt door links gewoon met rust gelaten en mag overal rustig gaan spreken en het volk opruien tegen de sociale staat. Verbijsterend. Wij van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief zullen daar zelf iets aan moeten gaan doen.

Onze vermoedens en onze stelling blijken weer eens juist te zijn. Er zijn een paar provocateurs aan het werk die zich verschuilen achter pseudo-linkse opruiersblogs en die werken in opdracht van de reactionaire machtskaste in dit land. Wij kunnen niet geloven dat organisaties als de PVDA en LSP en zelfs de vakbondsbasis met de voorgestelde repressiewetten akkoord kunnen gaan. Stel je voor dat een stakingscomité een vergadering belegt en dat de politie vermoedt dat daar haat wordt gezaaid tegen de werkgever en de onderdrukkingsstaat, dan kun je met de huidige door AFF voorgestelde wetten gewoon die mensen oppakken en arresteren wegens het aanzetten tot geweld. Je kan binnenvallen, omdat het een betrapping op heterdaad is en er dus geen huiszoekingbevel meer nodig is. Want daar komt toch dat nieuw wetsvoorstel tegen Blood and Honour op neer, of zijn wij dan de enigen die dat willen inzien?

Wij roepen alle bewegingen en groepen die het democratisch recht op vergadering overminderd willen handhaven op om niet in de val te trappen van provocateurs die zich links noemen. Ook linkse groepen en zelfs allochtone groepen zoals de Arabisch-Europese Liga roepen wij op om onze onderlinge verschillen even opzij te zetten en rustig na te denken. Niemand van ons is gediend met die nieuwe wetsvoorstellen. Ze zullen tegen ons allen gebruikt worden. Laat ons de strijd tegen elkaar voeren met politieke middelen, maar hoed jullie voor de reactionairen! Zij zullen jullie hard aanpakken. Dat is maar een kwestie van tijd!

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter