Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 17 September 2011 14:04

Vrijdag 30/09: Inquisitiefeest!

Written by 

Inquisitiefeest

De collaborateurs van de internationale elites (of "vreemde elites", hint hint) maken zich nu al maanden vrolijk over het veronderstelde einde van de nieuw-solidaristische beweging. Potsierlijk en voorspelbaar lineair denken natuurlijk, er heerst terecht een positieve sfeer onder de leden en van onze toekomstplannen zal men nog opkijken.

Neemt niet weg dat tussen dit alles wel de repressie van hoofdcoördinator Eddy Hermy valt. Op basis van drie woordjes uit een propagandadocumentaire van Koppen, hebben de de vreemde elites/het systeem/... hun hele inquisitie ingeschakeld voor de hoofdvogel af te schieten, in de hoop de beweging zo te saboteren.

Wie zich voor een Alternatief inzet, kan zoiets niet toelaten. De wetten die hiervoor worden aangewend zijn louter bedoeld voor financiële en morele sabotage, het schijnproces rond Frank Vanhecke zou nog vers in het achterhoofd moeten zitten. Het behoeft alleszins geen verdere uitleg dat wij niet met onze *** laten rammelen! Als men ons zo klein denkt te krijgen, dan zullen wij terugslaan!

Hoe, wie, wat, waarom? Kom daarvoor vrijdag 30 september om 20u naar ons inquisitiefeest te Antwerpen! Wat zij kunnen, kunnen wij ook, kom daarom naar deze steunmeeting, vrijdag 30 september vanaf 20u.

Vergeet ook niet dat maandag 3 oktober om 9u een steunactie aan het gerechtshof wordt gehouden. Een moeilijk tijdstip, maar dat moet niemand weerhouden. Hoe meer volk, hoe duidelijker de boodschap: STOP REPRESSIE EN DURF SPREKEN!

Wie ondertussen nog wil bijdragen aan het boetefonds, dat kan via:

Boetefonds N-SA: BE98 7380 1464 4493

Boetefonds

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter