Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Wednesday, 29 June 2011 12:01

Voor het winnen van de Joodse stem?

Written by 

Voor het winnen van de Joodse stem houden VB en N-VA sinds enige tijd een wedstrijd broek afdoen. Want voor het winnen van de Joodse stem in Antwerpen doen Vlaams-nationalisten soms de raarste dingen...

Deze keer is het de N-VA die voor het uitverkoren volk de broek afstroopt en Joods Actueel leidt daarbij zoals altijd de dans. Of de orthodoxe Joden gediend zijn met het bekijken van het blote achterste van Els Demol en Jan Jambon terwijl die zich intellectueel en politiek aan het masturberen zijn, is dan weer een andere vraag. Maar de Joodse vrienden van Israël – met op kop die van Joods Actueel – zijn de laatste tijd wel het een en ander gewoon geworden als het om politiek paaldansen van Vlaams-nationalen gaat.

De zogenaamde V-partijen moeten zowat de grootse hoerententen van dit land zijn. Je kunt er werkelijk elke vorm van politieke en intellectuele prostitutie inhuren of inkopen. Met wat geld en een paar beloften kan men bijvoorbeeld de kopman van het Vlaams Belang inhuren om met zijn kop tegen de Klaagmuur in Jerusalem te gaan bonken. Terwijl hij daar als een mesjokke gabber met zijn hoofd stond te schudden zal hij wel gebeden hebben hoe hij al dat geteisem uit zijn partij kan zetten dat niet gediend is met zijn streken.

Maar zie: terwijl de ene hond denkt dat hij met het koosjere been kan gaan lopen, komen daar Jan Jambon en Els Demol, die ook koosjere kost lusten, met een nog straffere stunt dan kopje kloppen aan de Klaagmuur. Die Els Demol stelde een parlementaire vraag aan de Belgische minister van Buitenlandse Zaken Vanackere over het op stapel staande konvooi dat hulpgoederen naar Gaza moet brengen. Met een ongelofelijke intellectuele krachtoefening is dat mens erin geslaagd om een humanitaire actie die tot doel heeft om de onwettelijke, misdadige blokkade van Gaza door de Israëlische Staat te doorbreken om voedsel en medicijnen naar die gebieden te brengen voor te stellen als compleet foute boel. De actie is “compleet fout”, zegt ze tegen Joods Actueel. Fout omdat de actie “meer dan gekleurd is”.

Volgens haar is het duidelijk dat de actievoerders met hun actie een politiek standpunt innemen en niet een louter humanitair. En dat kan niet zegt het mens, want dat is een provocatie. Als ze echt hulp willen dan moeten de actievoerders langs de geëigende kanalen hulpgoederen leveren: aan de Joodse staat die Gaza blokkeert gaan vragen of het mag, aan de vijand vragen of hij eten en medicijnen die hij blokkeert wil toelaten omdat iemand het zo schoon vraagt. Dat een politica bezwaar heeft dat iemand een politiek argument hanteert terwijl hij iemand hulp biedt, is toch wel vreemd. Toen de Volksunie indertijd aan allerlei bevrijdingsgroepen steun verleende, heeft zij daarmee dan geen politieke standpunten ingenomen? Maar ja, wie is Els Demol? Dat is zoals de nieuwe lichting van het VB in de tijd: geen benul van geschiedenis, traditie en vooral geen benul van politiek.

En dan deed ook de grootste en onnozelste knoert van de N-VA, Jan Jambon, nog een koosjere duit in het zakje. Hij moet tijdens zijn vroegere vrijages met het VB serieus zijn aangetast door het Israël-virus. Om  straffer te zijn dan zijn alter ego Tanguy, de Israël-poedel van het VB, gaf Schmiel Jan er een stevige lap op. Volgens hem is de humanitaire vloot gewoonweg “een vorm van terrorisme”. Voor een lid van een partij die de Belgische oorlog tegen Libië steunt en daar kinderen en ouderen laat kapotschieten is dat toch een rare kronkel. En als je daarbij nog weet dat het Israëlische leger vorig jaar tijdens een eerder hulpkonvooi in internationale wateren koudweg 9 mensen heeft vermoord, is de betiteling “terrorist” van mensen die humanitaire hulp bieden gewoonweg van het walgelijkste dat uit de bek van een beroepspolitieker kan komen.

Maar ja, als je in het eigen land alleen maar hand- en spandiensten levert aan het Belgische imperialisme en – net zoals het VB – elk betaald mandaat binnen die Belgische staat in de zak  steekt, hoe kun je jezelf dan anders profileren dan door het zotje uit te hangen? De N-VA verwijst bij haar criminalisering van het hulpkonvooi naar de Nederlandse regering, die ook tegen de deelname van Nederlanders pleiten. Maar als je weet dat de minister van Buitenlandse zaken Uri Rosenthal heet, moet ik toch geen tekening maken hoe dat zo komt. En met Wilders is de Joodse lobby in Nederland helemaal zoet.

In elk geval moeten de nationalen van VB en N-VA niet meer zitten vitten op de socialisten omdat die de moslims opvrijen om hen als stemvee te kunnen binnenrijven. De nationalen doen met het opvrijen van de Joden in dit land net hetzelfde. Alleen kunnen de socialisten beter rekenen dan de nationalen: de moslims zijn in “A” met vier keer zo veel als de Joden. En goede rekeningen maken goede vrienden en leveren dikke mandaten. Dat zou toch elke politieke zakkenvuller moeten doorhebben?

(Foto: N-VA op een betoging tegen de Irak-oorlog in 2003)

http://www.n-va.be/files/default/imagecache/blikvanger_lijst/generated/blikvanger/15032003.jpg

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter