Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Sunday, 19 June 2011 23:06

Vreemdelingenterreur in Kallo

Written by 

Reeds enkele dagen wordt een gezin dat het aandurft om aan het raam van hun huis een affiche van “Steden tegen islamisering” te hangen geterroriseerd door buurtbewoners van vreemde origine. Nadat het gezin de affiche (waarop de islam als een gevaar voor de westerse samenleving wordt bestempeld) aan de voorruit had bevestigd, werd het door moslims van Oost-Europese afkomst, die massaal in die wijk wonen, aangemaand om de betreffende affiche met bekwame spoed te verwijderen.

Verschillende keren werden het gezin door vreemdelingen die zich als groep manifesteren met geweld bedreigd. Enkele nachten worden de bewoners van het huis met de affiche nu al uit hun slaap gehouden door wagens die rondjes rijden, waarbij obscene gebaren worden gemaakt naar de bewoners. Ook gebaren die niks aan de verbeelding overlaten, zoals met de vinger over de keel wrijven, moet het gezin (dat verschillende kinderen onder dak heeft) ondergaan. Verder werden naar de bewoners dreigementen geuit dat men de ruiten zou ingooien en zelfs dat “het kot zou fikken”.

Klacht werd ingediend bij de politie en extra patrouilles rijden nu langs het huis en in de buurt om erger te voorkomen. In plaats van de terreurzaaiers echter aan te pakken wordt het gezin aangemaand om de betreffende affiche te verwijderen. Daar er op dit ogenblik geen enkele wettelijke basis bestaat om de bewoners daartoe te verplichten, overweegt de gerechtelijke overheid in Oost-Vlaanderen, met name de procureur, om met een dwangschrift de bewoners alsnog te verplichten om de affiche weg te nemen.

De zaak is op dit ogenblik ernstig aan het escaleren vermits vrijdag brand is uitgebroken in het aanpalende huis en er nu geruchten bij de politie en de brandweer circuleren die zouden wijzen op kwaad opzet. Als dit wordt bevestigd, dan zou dit betekenen dat sommigen er daadwerkelijk toe overgaan om dreigementen in terreurdaden om te zetten. De onrust in de sociale woonwijk waar het gezin woont, is dan ook groot. De kinderen van het gezin worden reeds enkele nachten elders ondergebracht en vriendengroepen zijn aanwezig om steun te verlenen indien nodig.

Ook het N-SA steunt deze mensen met zijn aanwezigheid op het terrein, terwijl wij als organisatie steeds hebben onderlijnd dat de “anti-islam”-strategie van de heren van het Vlaams Belang grote gevaren van nutteloze polarisatie met zich mee zou brengen. Dat mensen op het terrein, die zich hebben laten overhalen om in het verhaal van “Steden tegen Islamisering” (een zuivere VB-organisatie) mee te stappen, gewoon aan hun lot worden overgelaten als het – zoals in dit geval – ernstig mis loopt, is nog maar eens een bewijs dat de nomenklatoera en de postjesjagers van die partij alleen maar bekommerd zijn om hun eigen belang. Het Vlaams Belang dient hier overduidelijk het Eigen Belang. En mensen aan de basis, die nu hun leven en dat van hun kinderen niet meer zeker zijn, worden gewoon in de steek gelaten door een partij die in die gemeente de hoogste score van het land behaalt. Dewinter moest gaan spreken in Italië. De voorzitter en een meute betaalde politiekers van de partij waren dit weekend dan weer te druk bezig met een partijzuivering op zijn “Sovjets”. Zij hadden duidelijk geen tijd en goesting om steun aan gewone volksmensen te geven die affiches van de partij aan hun venster hangen en daardoor veel miserie te verwerken krijgen.

In de betreffende volkswijk stonden dus alleen de echte volksmensen: die uit de kennissenkring van het bewuste gezin en wij van het N-SA en de Nationaaldemocratische Partij. De grootste partij in die gemeente, het VB, dat van de islamkritiek haar corebusiness heeft gemaakt en daar grof geld mee verdient, omdat ze zo mandaten binnenrijft, schitterde echter door afwezigheid. Het zijn dan ook flutnationalisten. Wel helpen ze het Belgische regime om een oorlog in het verre Libië te gaan voeren en mag meneer De Man, voorzitter van de Defensiecommissie van de Kamer, haantje-de-voorste spelen als bevrijder van het Libische volk. Maar waar je die bende niet ziet of hoort, is in de wijken waar het eigen volk wordt verdrukt en vernederd. Eigen volk eerst? Vergeet het maar.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter