Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Saturday, 21 May 2011 14:29

Zomerreceptie: Wij zijn het Alternatief!

Written by 
ZomerreceptieZoals herhaaldelijk gesteld, staat het Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) voor een nieuwe politieke beweging, een dynamisch laboratorium dat experimenteert met alternatieve vormen van actie en denken. Wij proberen en gaan vooruit, daar waar anderen nu al decennia rond hun eigen as draaien. Het is dan ook potsierlijk wanneer zij hun doodlopende straatjes op onze dynamiek projecteren, alsof zij zich daardoor gesterkt moeten voelen. Daar hebben we de afgelopen weken eens goed mee kunnen lachen!

Maar nu terug naar de orde van de dag. Kom zaterdag 2 juli om 20u naar Den Bengel in Antwerpen (Grote Markt 5) voor de N-SA/NDP zomerreceptie! De plannen voor het komende politieke jaar worden hier gesmeed en eventuele misverstanden zullen onder een hapje en een tapje worden opgehelderd.

We kunnen ook al meegeven dat er een grote internationale samenwerkingsstructuur in de stijgers staat, waar onze militanten de voortrekkersrol voor Noordwest-Europa op zich zullen nemen. Alles wordt die dag uit de doeken gedaan!Extra motivator nodig? Voor de juiste sfeer verzorgt niemand minder dan Docteur Merlin de muzikale omlijsting! De man is nu al dertig jaar op den muzikale dool, dus wie nog nooit van hem gehoord heeft, die moet de ervaring nu zeker meepikken!

Kom daarom zaterdag 2 juli voor ambities gelijk te stromen en door te werken aan unieke, constructieve projecten waar wel degelijk een verschil mee gemaakt kan worden. Wie dat niet gelooft kan het dan zelf ondervinden!

Het N-SA dood? Laat ons niet lachen, wij zijn het Alternatief!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter