Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Tuesday, 26 April 2011 16:59

Zaterdag: belangrijke mededeling!

Written by 

Deze zaterdag gaat de manifestatie 'Het volk wil niet besparen om een oorlog te betalen' door in het licht van de Dag van de Arbeid, tegen de oorlogszucht van de supranationale economische en politieke elites.

Het is ons nu ter ore gekomen dat diverse obscure groeperingen mobiliseren voor tegenacties die weinig aan de verbeelding overlaten. Daarom zien wij ons verplicht om de manifestanten bij voorbaat te informeren betreffende het potentiële risico verbonden aan deze manifestatie. Hoewel ordedienst en politie ongetwijfeld alles in werking zullen stellen opdat de manifestatie vreedzaam zal verlopen, kan niets gegarandeerd worden.

Ook willen wij nadrukkelijk verzoeken op een waardige en vreedzame manier te participeren. Dit is een manifestatie tegen oorlog, in binnen- en buitenland, het spreekt voor zich dat wij deze dan ook geweldloos willen laten verlopen. Er zullen geen provocaties van onze kant komen, maar wij gaan ook niet in op chantage, deze manifestatie is ook in die zin te symbolisch om nu nog af te blazen.

Kom daarom zaterdag om 10u30 naar de achterkant van station Gent-Sint-Pieters! Het volk wil niet besparen om een oorlog te betalen!

 

Meer info betreffende zaterdag, klik hier

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter