Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Monday, 11 April 2011 19:33

Wij zullen betogen in Gent! [BELANGRIJKE UPDATE]

Written by 

Op zaterdag 30 april zal onze 1-mei-manifestatie doorgaan. Het heeft veel palaverwerk en geduld gekost, maar wij zullen doen waar wij recht op hebben. Wij, de autochtone arbeiders en werkers, mensen die elke dag hard voor hun gezin moeten gaan werken, laten ons niet beroven van ons recht om in eigen land op straat te komen.

Want inderdaad, kameraden, op 1 mei vonden de socialisten en de snertmarxisten het te sneu om in Gent blanke arbeiders te zien betogen die het liedje van de immigratieweldaad niet uit volle borst meezingen. En daarom werd onze 1-mei-manifestatie verboden door het stadsbestuur. Ja, dat is natuurlijk makkelijk. Duizenden zigeuners op het grondgebied verbieden die de stad als een sprinkhanenplaag kaalvreten, is natuurlijk niet zo simpel. Zigeuners en anderen die de kassen van de OCMW’s en andere sociale voorzieningen komen leegroven kun je natuurlijk niet van straat en uit de stad houden. Die brave mensen mag je hun vrijheid om te gaan en te staan waar en wanneer ze dat willen toch niet inperken? Dat zou onmenselijk en discriminerend zijn...

Ook het extreemlinkse bourgeoispubliek dat geil wordt van al die duizenden vreemde ingevoerde proleten die hier de eigen arbeidersklasse van hun brood komen beroven zijn selectief in wie mag betogen op 1 mei. Dat ze er de pest in hebben dat we een demo op 1 mei wilden houden, blijkt duidelijk uit het feit dat ze de burgemeester terroriseerden door de afbeelding op onze blog massaal door te sturen naar zijn kabinet met hun commentaren. Het linkse pruillipje zo in zijn verontwaardigdste plooi gezet. Wij vermoeden dat de relnichten van het AFF hun steentje wel zullen hebben bijgedragen om ons van straat te houden die dag. Die twee man en een paardenkop hebben zo hun bijdrage aan de heroïsche strijd tegen de eigen arbeiders weer eens geleverd.

Maar dat is ook niet nieuw: de trotskisten koesteren die praktijken al sinds de goede oude tijd, toen kameraad Trotski lastige arbeiders gewoon liet doodschieten. Maar terreur leidt nog altijd tot resultaten, zo blijkt, en onze demo werd verboden. Ook de krakers waren van plan om de stad een beetje te verbouwen, mochten wij op 1 mei een optocht houden. En ja, krakers zijn in Gent een beschermde diersoort: die mag je niks in de weg leggen.

De salonsocialisten zijn al blij als die gasten dan toch eens buitenkomen; zo doen ze eens iets nuttigs en het geeft cachet aan de optocht van de loftkameraden. En zo zullen op 1 mei de chichi-socialisten die voor de oorlogsdeelname in het parlement hebben gestemd, opstappen met de extreemlinkse bourgeoissnullen die beweren dat ze tegen oorlog zijn. Hand in hand voor vorst en vaderland…

Dat links medeverantwoordelijk is voor de oorlogen die België voert, mag de vreugde dus niet in de weg staan. Dat links de eigen arbeiders uitlevert aan vreemdelingenterreur, ook daar trekken die linkse snobs zich geen zier van aan. De democratie werd gered, want enkele blanke arbeidersjongeren die zich verzetten tegen immigratie en oorlog werd belet om op 1 mei op straat te komen. En wat zorgt voor meer vreugde bij links dan onwillige arbeiders, die niet geloven in het internationalisme, mores te leren?

In elk geval zal het multiculturele circus op 1 mei zoals elk jaar deze feestdag van zijn waarde ontdoen. En daarom is het niet eens zo een slechte zaak dat wij dit arbeidersfeest een dag vroeger organiseren. Zo blijft het voor iedereen duidelijk: er zijn arbeiders die zich bij de neus laten nemen door de socialisten van het vreemdelingenlegioen en er is ons soort arbeiders, die van het eigen volk.

Daarom: sluit die dag bij onze optocht aan! Zet het salonsocialisme een neus en vecht voor een nieuw-solidarisme!

*Officiële oproep volgt binnenkort, thema wordt: het volk wil niet besparen om een oorlog te betalen

*Exacte gegevens: Samenkomst achterkant Station Gent Sint-Pieters, 10u30, Zaterdag 30 april

*Meer informatie volgt binnenkort, volg de campagne op 1mei.info !

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter