Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Thursday, 10 March 2011 12:23

De Hema-worst

Written by 

Dewinter van het VB heeft weer een prachtige oproep gedaan aan de Vlaamse bevolking. Hij roept iedereen op om de worsten van Boma, sorry, Hema te kopen. Hij wil de firma zo bedanken voor haar ferme houding inzake het dragen van de hoofddoek op de werkvloer.

Dat in de vestigingen van Hema in Nederland en het Verenigd Koninkrijk de hoofddoek volop gedragen wordt, daar sluit onze anti-hoofdoekenstrateeg even de ogen voor. Dat er bij Hema veel vreemdelingen jobs innemen van het eigen volk, daar heeft Dewinter geen enkel probleem mee. Dat ze bij Hema (zie foto) in een advertentie tot het zoeken naar personeel daar expliciet op alluderen, no problemo. De investeringsmaatschappij Lion Capital, die eigenaar is van Hema, kan het al helemaal geen barst schelen dat ze werkgelegenheid aan vreemdelingen geeft in plaats van aan eigen volk. Ook hebben ze op een bepaald ogenblik in Frankrijk geƫxperimenteerd met een hallal versie van hun worst.

Maar niet versaagd: Dewinter zegt nu worsten bij Hema te gaan kopen. Nog een beetje en het VB lijkt helemaal op De Kampioenen. Met Baltazar Dewinter en zijn Hemaworst. Zeker een thema voor het carnaval van volgend jaar!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter