Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Sunday, 06 March 2011 17:32

Verslag actie tegen illegale zigeuners

Written by 

Donderdag heeft het Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) een duidelijk precedent gezet. In de stad Gent protesteerden wij met 30 leden en sympathisanten van diverse verenigingen voor de onmiddellijke uitwijzing van illegale zigeuners. En dit werd niet in een donkere achterbuurt gedaan, maar pal voor de hoofdingang van station Gent-Sint-Pieters. Daar hebben wij ons spandoek uitgerold, onze pamfletten uitgedeeld en een toespraak gehouden. Dit zonder incidenten en zonder tegenstand van reactionair links; Wij hebben vrijelijk onze legitieme boodschap tegen het wanbeleid van dit asociaal systeem laten luiden. Een asociaal systeem, dat Gentenaars en Vlamingen tot tweederangsburgers maakt om mee te kunnen in het neoliberaal beleid van de Europese Unie, dat de grenzen voor gelukszoekers aller landen openzet.

Opnieuw, zonder incidenten en zonder tegenstand. Dit is een duidelijk signaal dat de sociale nationaalrevolutionaire beweging de straten terugvordert. Met een front van nationaalrevolutionaire krachten zullen wij zo ook aanstaande donderdag aan de NSV! betoging deelnemen, met als thema "geen evolutie, maar revolutie". En met een front van nationaalrevolutionaire krachten zullen wij dezelfde straten nogmaals innemen, dan op 1 Mei, de Dag van de Arbeid. Internationaal-socialistische hypocrieten die het asociale België en het neoliberale Europa willen verdedigen tegen ons, hebben tot dusver hun kat gestuurd. Allicht zijn zij door onze aanwezigheid gaan beseffen dat er toch iets scheelt in hun voorbijgestreefde logica? Allicht zou het logischer zijn als zich bij ons aansluiten om een groot proletarisch front van nationale klassen te vormen?

Allicht dat zij geen gehoor meer vinden bij de bevolking en enkel nog met het reanimeren van een nazistisch spook wat mensen op de been krijgen?

Een ding is zeker. Donderdag 3 maart stonden wij vrij en ongehinderd in de stad Gent, zondag 1 mei manifesteren wij vrij en ongehinderd door de stad Gent. En dit met als thema "sociale strijd is nationaal remigratiebeleid". De campagne zal spoedig starten op 1mei.info, bij deze roepen wij de nationaalrevolutionaire krachten wederom op te bewijzen dat de straten aan ons toebehoren!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter