Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Sunday, 23 January 2011 12:52

N-SA voerde actie aan de KVS te Brussel

Written by 

"Niet in onze naam" 

Onder dit motto vonden Vlaamse 'kunstenaars' en Vlaamse 'artiesten' het nodig om in de Vlaamse KVS in de Vlaamse hoofdstad Brussel een opvoering tegen het Vlaamse nationalisme te houden.

Deze artistieke 'elite', deze BV's (Bekakte Vlamingen), die men rustig tot de belgische bourgeoisie kan rekenen, die véél te vet betaald worden met geld van de Vlaamse belastingbetaler, leven duidelijk in een ivoren toren.

Deze BV's spreken over "solidariteit", "rechtvaardigheid" en "culturele diversiteit", maar vergeten dat de Vlaamse arbeider al meer dan 180 jaar solidair is met een minderheid die de Vlaamse meerderheid minacht, miskent en vernedert.

Maar kan men het deze volksvreemde bende wel kwalijk nemen? Ze hebben immers geen enkele voeling met het gewone volk dat moet presteren voor zijn (honger)loon en dagelijks met de realiteit op straat wordt geconfronteerd.

Deze artiesten zijn en blijven volksvreemde elementen die - maak u geen illusies - niets met het gewone volk te maken willen hebben. Laat staan dat ze oog zouden hebben voor de noden van de gewone Vlaamse werkmens, nog altijd de meerderheid van het volk.

Militanten van N-SA/NDP konden dit niet ongemerkt laten voorbijgaan en voerden de bewuste avond dan ook actie. Na onze aankondiging zijn er toch ook nog enkele mensen wakker geschoten die eveneens protest hebben laten horen.

Er mag daar ook nog bij gezegd worden dat de partijpolitieke mandatarissen van de N-VA, maar vooral van het Vlaams Belang, uitblonken in hun afwezigheid.

Waarschijnlijk hadden deze mensen, die net als de 'artiesten' van een dik staatsloon genieten, wel véél belangrijker werk te verrichten dan samen met de gewone militanten te protesteren in de Vlaamse hoofdstad.

Neen, dit werk is niet weggelegd voor plaatselijke mandatarissen of nationaal verkozenen. Deze verkiezen blijkbaar hun eigen ivoren torens en schuimen bij wijze van plichtsbesef nog de nieuwjaars- en andere recepties af.

Ik durf me luidop de vraag stellen, verdienen deze mensen het de titel volksvertegenwoordigers te dragen?

Militanten Hou Zee!

Jan De Beule

Gemeenteraadslid Vlaams Belang Hamme

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter