Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Sunday, 02 January 2011 17:37

2011: het systeem implodeert

Written by 

nieuwjaarsreceptieDit jaar werden meer dan 18.000 abortussen in ons land gepleegd. Dit brengt het totaal over de laatste 10 jaar op meer dan 200.000. De elite die dit mogelijk heeft gemaakt en maakt, is zo verantwoordelijk voor de inkrimping van de eigen bevolkingsaanwas met 200.000 mensen.

200.000 nieuwe mensen werden geliquideerd terwijl de elite terzelfdertijd beweert dat we een massa jonge mensen nodig zullen hebben. Die moeten onze economie reactiveren en ook garant staan voor de betaling van de pensioenen.

Maar niet getreurd, de elite heeft van de moord een deugd gemaakt. Er zijn dit jaar, ondanks de massale slachtpartijen door abortus op volkseigen kinderen, toch 24.000 extra Belgen bijgekomen, zonder dat ze hier werden geboren. De laatste tien jaar zijn dat er ook minstens 200.000. In plaats van de onbevlekte ontvangenis, zijn ze door de keizersnede van de regularisatie tot bij ons gekomen. 200.000 moorden op eigen volksgenoten worden gecompenseerd door minstens 200.000 regularisaties van vreemdelingen.

Ongeacht iemands standpunt over abortus, moet het toch duidelijk zijn wat er zich hier afspeelt. Hier zien we de decadentie van het liberaalkapitalisme, dat over lijken gaat om doelstellingen van aangroei van arbeidskrachten aan de goedkoopst mogelijke prijs te realiseren. Immers, moet men niet investeren in de opvoeding en scholing van het eigen volk? Je laat 200.000 kinderen vermoorden en vervolgens voer je volwassenen en oudere kinderen in als vee.

Geen kosten voor onderwijs en opvoeding en de vrouwen die hun kroost hebben laten vermoorden kunnen gaan werken en belastingen betalen. In de termen van de vrije markt, noemen ze dat dan flexibiliteit en een win-win situatie. De morele implosie van het systeem is een feit.

Onze elite houdt in dit land al lang de schijn niet meer op. Zo werd dit jaar in ons land een volledig onwettige verkiezing georganiseerd. En vorige maand mocht dan een van die onwettig verkozen clowns in Wit-Rusland de geldigheid van de daar gehouden verkiezingen gaan controleren.

Een Bracke zaak, je kan het zo gek niet bedenken, à la mode N-VA en De Wever. Die zei ook nog voor de verkiezingen dat je als burger de geldigheid moet betwisten, maar dat je als partij sowieso moet deelnemen. Die gasten denken waarachtig dat partijen niet uit burgers maar halfgoden bestaan!

Onze elite moet duidelijk niet gedronken hebben om zot van glorie als een bende smurfen in een mesthoop rond te zitten wroeten, ze doen dat ook als ze nuchter zijn. En sommigen zuipen zich dan maar plichtsbewust in coma. Kwestie van ons land en de politiek toch enige geloofwaardigheid te geven.

Intussen hebben we een klein mineur probleempje met 15% van de bevolking die in armoede leeft. En een luttele 10.000 bedrijven dat de deur dit jaar mochten sluiten. Onze concurrentiekracht is de laatste twee decennia met 20% achteruitgegaan en onze staatsschuld klokt af boven de 100% (nu meer dan 350 miljard EUR). De staat rooft nog steeds meer dan 50% van alle inkomens weg en meer dan 1 miljoen mensen weten door gebrek aan een werk niet meer van welk hout pijlen te maken.

Maar niet getreurd, in sommige steden hebben we extra hulptroepen ter bevordering van het algemene welzijn en de algemene vreugde gestationeerd gekregen. In Gent zorgen nu meer dan 6.000 zigeuners voor vermaak en economische- en culturele verrijking. En die gasten kunnen er wat van, drugs, drank en rovertje spelen is voor hen nog maar het voorspel. In de omgeving van Gent spelen ze nu verstoppertje in burgerhuizen. En als je niet thuis zou zijn of je vindt ze niet, dan nemen ze je inboedel wel mee als schadevergoeding. God, de vrije markt is toch prachtig!

Die toffe gasten hebben we  trouwens aangeleverd gekregen dankzij de Europese Unie, een fantastische uitvinding is dat. En dat het betaalmiddel, de ‘Euro’, in sommige lidstaten van die Unie onderhand gelijk staat aan de Weimar Mark, kan de vreugde alleen maar vergroten. Europa, en bij uitbreiding ‘het Westen’, is op de retour, onze economieën en politieke instellingen zijn zo rot als een ei, maar in dit land en in deze Unie van Europese Sovjetstaten kan de vreugde van de politieke clowns niet op. Zij dansen op een stervend karkas, maar vreten zich daar nog even lekker vol vooraleer de boel springt.

De Europese elite is als de Vichy regering, bezet door Duits kapitaal maar met instandhouding van een nationale hofhouding. Die mag feesten als de beesten. De baas van die unie was in de vorige versie een klein ventje met snor. Nu is het een trol die de carrière bij de communistische pioniers  begon. Ons eigen hofexemplaar luistert naar de naam Van Rompuy . Hij heeft geen snor en is ook geen trol, hij is een snul. Maar wat had je anders verwacht in dit vrolijke land.

Op 29 januari zal het N-SA op zijn beurt een feestje organiseren. Wij houden een Nieuwjaarsreceptie, waarop alle leden en sympathisanten welkom zijn. Daar kunnen wij op onze beurt eens bijpraten over hoe we in de toekomst deze verachtelijke politieke bende een loer kunnen draaien.

Want het moet toch voor iedereen duidelijk zijn. Ofwel laten we ons uitverkopen aan vreemd kapitaal en vreemde indringers. Ofwel sla en vecht je terug voor familie, land en volk. En een receptie met drank en hapjes is dan meteen een mooi begin voor een lang strijdjaar.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter