Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 September 2017

Thursday, 25 November 2010 21:51

Bokstoernooi Vlaams huis

Written by 
BokstoernooiZondag 5 december organiseert het Vlaams Huis in Rijsel (Lambersart) een open bokstoernooi. Dit is een mooi voorbeeld van nonconforme cultuur, de jonge militanten en sympathisanten van het N-SA zullen dan ook met een hele delegatie aanwezig zijn!

Inschrijven voor het toernooi zelf kan tot 1 december via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (liefst in het Frans of desnoods het Engels), geef daarbij de volgende gegevens mee:

Nom/Naam
Prénom/Voornaam
Poids/Gewicht
Style Pratiqué/Vechtstijl

De deelnameprijs is 10 EUR, alles inclusief. Je mag echter ook je eigen materiaal meenemen vanzelfsprekend.

De regels zijn full contact, maar er is wel een volledige bescherming. Het gaat immers in de eerste plaats om een kameraadschappelijke ontmoeting! Al moet dat enige gezonde rivaliteit niet in de weg liggen, laten we ons dus zeker gelden!

Wil je gewoon meerijden om onze deelnemers te ondersteunen? Via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. verzamelt de delegatie zich, dus laat snel wat weten zolang er nog plaats is!

Ook verdere vragen kunnen gericht worden aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Let op: Deelnemers moeten om 9u aanwezig zijn, de rest om 10u30 voor het begin.

Tot zondag!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter