Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Tuesday, 16 November 2010 23:09

Disperato Amore Tour 2010!

Written by 

De jongeren van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA, n-sa.be) werken reeds jaren aan de verspreiding van non-conforme subcultuur in Vlaanderen. Muziek is hier natuurlijk een essentieel onderdeel van, daarom dat wij al jaren contacten leggen met de internationale scène.

Een van onze beste contacten liggen in Italië, bij de studenten van Blocco Studentesco, de sociale beweging Casa Pound Italia en natuurlijk de legendarische rockgroep ZetaZeroAlfa. Dankzij deze contacten zijn wij nu de enigen in Noord-West-Europa die een halte van de officiële ZZA Disperato Amore Tour 2010 organiseren.

Het spreekt voor zich dat wij een warme oproep doen naar alle militanten, sympathisanten en muziekliefhebbers hier reclame voor te maken. Hoe meer aanwezigen dit concert, des te sneller en vaker wij volgende concerten kunnen organiseren!

Vanzelfsprekend is dit concert 100% legaal. Het is dan ook louter uit veiligheidsoverwegingen dat wij de exacte locatie pas de laatste week bevestigen, zeker is wel dat het plaats zal vinden in de provincie Antwerpen. Hou de blog of facebook dus zeker in de gaten!

Ook verdere info zal op de blog en facebook te vinden zijn. Mobiliseer alvast uw kameraden en uw vereniging voor dit historisch concert!

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +32 (0)472 77 79 03

Blog: concert.n-sa.be

Facebook

Opgelet:

- Pers wordt NIET in de zaal toegelaten, daar dit een concert betreft en geen publieke politieke manifestatie. Men kan via bovenstaande kanalen contact opnemen voor eventuele inlichtingen.

- Kerstmutsen zijn welkom, overdreven versierde kerstbomen zijn dat niet.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter