Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Thursday, 28 October 2010 02:17

Jongeren N-SA steunen NDP

Written by 

Met de aankondiging van de partijpolitieke werking van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) valt ons jongeren een bijzondere opdracht ten deel. Onze rol bij het N-SA is altijd militant geweest, niet omdat onze ambities daartoe beperkt zijn, maar in de kracht van je leven wil je nu eenmaal wel wat.

Onze ambities zijn niet anders dan de sociale en nationale omwenteling van het huidige systeem, die het N-SA nu ook politiek vertaalt via de Nationaaldemocratische Partij (NDP).  Maar deze ambities houden ook in dat wij aan ons, de jeugd, een eigen plaats willen geven. Dat wij onze motivatie, creativiteit en innovatie aan de dag zullen blijven leggen. Dat wij samen zowel politiek als metapolitiek voor het Alternatief gaan.

En hoe valt dit beter te bevestigen dan door ons internationaal netwerk nog eens aan te wenden. De NDP is nog niet begonnen, we hebben nu al de steun van onze kameraden over heel Europa, getuige dat het congres ook al ondermeer op Zentropa is aangekondigd. Sprekers zoals Ingo Haller kunnen wij in die zin bovendien ook best smaken, een duffe boel wordt het deze zaterdag absoluut niet!

En om nog maar eens te bewijzen dat wij onze eigen ambities nu niet gaan opbergen, zal op het congres een leuk eindejaarsfeestje aangekondigd worden. Wij zijn sociaal & nationaal voelende jongeren met een toegewijde organisatie als ruggensteun, wat wij merken doordat onze ambities niet tot dromen beperkt blijven. En wat wij organiseren, dat doen wij met evenveel toewijding voor iedereen, laat niets je dan ook tegenhouden ons te vervoegen!

Dit is dan ook enerzijds een steunbetuiging aan en warme oproep voor de partijpolitieke weg, anderzijds een verzekering dat wij onze eigen ambities blijven voortzetten binnen het N-SA.

 

Europa, Jeugd, Revolutie!

Tot de 30ste!


Namens de jongeren van het N-SA

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter