Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Saturday, 08 May 2010 22:09

De jeugd van morgen was op 1 mei in Berlijn

Written by 

 

Gezien het verbod op de N-SA manifestatie in Mechelen, trok een delegatie van jonge N-SA leden naar de jaarlijkse betoging van de Duitse nationale krachten in Berlijn. Het motto van de betoging was ‘een toekomst voor ons volk’ en als jeugd met toekomstperspectief kunnen wij deze boodschap natuurlijk honderd procent onderschrijven. Net als onze Duitse leeftijdsgenoten zien wij enkel nog een toekomst in een sociaal- door een nationaal systeem. Enkel een dergelijk systeem kan onze natie nog redden van een totaal failliet, zowel cultureel als economisch. Gezien de overweldigende aanwezigheid van jongeren uit heel Europa op de betoging, kunnen wij concluderen dat een dergelijke boodschap een sterk draagvlak heeft. Zij het nu Duitsland of Vlaanderen, de huidige machtshebbers kijken neerbuigend op de oorspronkelijke bevolking, spannen geïmporteerde werkkrachten voor hun kar en aarzelen niet om vervolgens - wanneer de gevolgen niet meer uitblijven - liberale, antisociale maatregelen door te voeren. Kijk maar naar Griekenland, waar men de pensioenleeftijd optrekt van 62 naar 67 jaar!

Dit kan zo niet langer blijven duren. Het wordt tijd dat de Europese jeugd zich verenigt en we samen ons recht verdedigen in de straten. Het was dan ook hartverwarmend om zij aan zij met Nederlanders, Italianen, Spanjaarden en Zweden te lopen in de manifestatie. Was dat ook maar het doel van de Europese Unie, dat zou een probleem minder betekenen! Slechts een zaak was van tel op 1 mei, onze gemeenschappelijke lotsbestemming, sociaal naar onze eigen nationale invulling, elk volk zijn socialisme!

Spijtig genoeg was niet alles rozengeur en maneschijn. Door een blokkade van voormalige gastarbeiders en systeemcollaborerende idioten was het voor ons niet mogelijk onze geplande route uit te lopen. Politie en systeemknechten werkten weer eens samen om de enige 21ste eeuwse oppositie hard aan te pakken en ons de straat andermaal te ontzeggen. Het is een grote uitdaging voor de Duitse nationale weerstand om hier creatief op te blijven reageren. Wij wensen hen alvast sterkte in deze strijd en zullen niet aarzelen om hen ook in de toekomst te blijven ondersteunen. Volgende afspraak is al zeker de jaarlijkse Anti-Oorlogsdag in Dortmund. De symbolische waarde van dit evenement is ook in Vlaanderen relevant en wij gaan er prat op ook dit jaar weer met een mooie delegatie aanwezig te zijn.

Tot slot wensen we nog onze solidariteit uit te drukken met de kameraden die het slachtoffer zijn geworden van een vreselijk auto-ongeval in Aken. Wij wensen ze een spoedig herstel toe en hopen hen snel terug te zien waar zij thuishoren, in de straten!

Op naar een Alternatieve jeugd in een Alternatieve staat!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter