Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Friday, 28 November 2008 12:46

Handleiding voor burgemeesters, politie en parket

Written by 

Dit is een reactie op het gelijknamig artikel van het Anti-Fascistisch Front (AFF), klik hier voor het bewuste stuk.

De voorstellen van het AFF en een linkse juridische expert inzake ordehandhaving zal leiden tot een Stalinistisch-kapitalistische dictatuur van geweld tegen het volk.

 

De voorstellen die men op de blog van het AFF verdedigt ter bestrijding van manifestaties die zijn opgezet door Blood & Honour zullen op termijn leiden tot een algehele repressie tegen iedereen die tegen deze corrupte en door de machtskasten gecontroleerde kapitalistische staat wil ageren.
In de komende periode, die zal gekenmerkt worden door een economische crisis van ongekende proporties, zal het establishment er alles voor over hebben om het verzet dat het volk wil organiseren de kop in te drukken, en het AFF speelt hier de rol van nuttige idioot in.
Door het recht op vergadering, bijeenkomsten en vrijheid van meningsuiting aan de willekeur van burgemeesters, parketten en politie over te laten, en deze een bijna dictatoriale macht toe te kennen om dergelijke manifestaties op hun grondgebied te verbieden, zullen in de toekomst alle vormen van verzet moeiteloos de kop kunnen worden ingedrukt.
Vakbonden die stakingsposten organiseren kunnen maar beter op hun tellen letten met dergelijke zeer verregaande wetswijzigingen die samenkomsten willen indijken. Mensen die voor hun sociale rechten opkomen en daarond iets willen organiseren zullen nu niet alleen met een deurwaarder rekening moeten houden, zij zullen in de toekomst af te rekenen krijgen met wispelturige burgemeesters die graag een welwillend oor naar bedrijfsleiders en plaatselijke middenstand laten hangen. Deze groepen zijn niet gediend met optredens van Blood & Honour, maar zij zijn ook niet gediend met stakers en stakersposten. Als ze dan aan de burgemeester vragen om die 'ordeverstorende elementen' op te ruimen, kan de burgemeester lustig een beroep doen op de nieuwe wetten, hen door linkse provocateurs aangereikt.
De arbeidersklasse mag het AFF danken voor haar begrip en de PVDA en LSP mogen weer gaan uitleggen dat de strijd tegen extreem-rechts offers vraagt van de werkende klasse.
Succes verzekerd bij verkiezingen!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter