Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Tuesday, 27 January 2009 10:51

Kindermoordenaars

Written by 

 

 

Het N-SA deelt met heel het volk het diep verdriet omtrent de kindermoord van vrijdag j.l. Al vaker heeft het N-SA gewezen op de straffeloosheid van deze maatschappij en ze ziet in dit licht dan ook een zoveelste uitspatting van de onrechtsstaat waar wij in leven. Volgens ons is het dan ook nodig dat men beseft hoe een hernieuwde waarde aan burgerzin, verantwoordelijkheid en rechtspraak moet gehecht worden, willen wij dat tragedies als deze en vele anderen zich niet in toenemende mate voordoen naar de toekomst toe.

Het N-SA hoopt dat dit drama het volk wakker schudt en moedigt aan niet de ogen te sluiten voor medelandgenoten. Men moet wat zich in Dendermonde heeft afgespeeld dan ook in een groter geheel kunnen plaatsen en er conclusies uit trekken over wat te doen voor de desintegratie, en het daar uit volgend verval, van zowel individu als maatschappij tegen te gaan.

 

Sociale controle is en blijft historisch bewezen de meest succesvolle, en solidaristisch de meest ideale, oplossing voor veel problemen welke de liberale dictatuur enkel probeert op te lossen met steeds meer blauw op straat. Daarnaast gelooft het N-SA echter nog altijd in de rechtspraak, ze gelooft dan ook in het herinvoeren van de doodstraf voor zware misdaden, zware misdaden zoals kindermoord. Dit is niet omwille van een emotionele opwelling en dit is ook geen stellingname voor de gelegenheid. Dit is een weloverwogen standpunt, waarmee constant een duidelijke boodschap naar de gemeenschap moet kunnen gegeven worden: er zijn dingen die niet kunnen en nooit zullen kunnen. Zij die zich niet zelf aangeven bij zelfs het overwegen van zulke misdaden, hebben hun kans gehad en verdienen niets minder.

Laat het duidelijk zijn: De moord op kinderen kan maar een strafmaat kennen: de doodstraf! En daarmee komen de monsters die zich hieraan schuldig maken er nog goed van af!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter