Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Sunday, 07 June 2009 11:02

Geen Obama op Omaha, VSA uit Europa!

Written by 

Op 6 juni werd herdacht hoe de eerste Amerikaanse troepen in Normandië landden, 65 jaar geleden, zogezegd om ons te bevrijden. Vandaag, 65 jaar later, zijn we nog altijd niet bevrijd en is de VSA nog altijd niet uit Europa. Het is beschamend dat leiders uit heel Europa als goede vazallen naast Obama op 'Omaha Beach' staan om nog eens dankjewel te zeggen tegen de VSA, terwijl het juist die VSA is die ons al 65 jaar miserie brengt.

Het N-SA wil iedereen eraan herinneren dat 'D-Day' niet in de eerste plaats de dood van het nationaal-socialistisch regime betekende, maar juist die van miljoenen en miljoenen mensen. Ook treuren wij voor de Amerikaanse gevallenen in die oorlog, daar zij het leger waren van het internationale kapitaal dat hen in de wapens geworpen had om hun economische belangen in Europa veilig te stellen. Maar in de eerste plaats treuren wij om onze verhongerde, vermoorde, verkrachte... Europeanen.

Wij willen niet met het benadrukken en herdenken van ons eigen lijden dat van andere volkeren goedpraten, wij willen enkel aanklagen. Wij willen de ramp van WOII voor alle volkeren aanklagen en de verstrekkende gevolgen voor de hele wereld. Wij willen herinneren dat 6 juni het moment was waarop de Amerikanen Europa veroverden en nog altijd niet hebben teruggegeven. Nu nog hebben we hun politiek stelsel, hun economische ideologie, hun oorlogen; en alles waar wij nu onder te lijden hebben, zal niet ophouden zolang we niet in de eerste plaats breken met hen! Zelfs al willen we daarmee niet zeggen dat de VSA de enige oorzaak zijn, ze zijn een levensader van het systeem dat ons nu al 65 jaar met de dictatuur naar Atlantisch model heeft opgezet!

Geen Obama op Omaha, VSA uit Europa!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter