Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 September 2017

Monday, 26 October 2009 18:13

Oproep tot solidariteit met opgesloten Tsjechische activisten

Written by 

Hallo vrienden

Het spijt me u te moeten meedelen dat Tsjechische patriotten opnieuw het slachtoffer zijn geworden van regeringsrepressie, aangezien de eerste minister en de minister van Binnenlandse Zaken van onze voorlopige regering openlijk
hebben verklaard dat het hun hoofddoel is om de Tsjechische nationalistische, zogenaamd “extremistische” beweging uit te roeien. Door de heersende propaganda worden deze groepen afgeschilderd als probleem nummer 1 van ons land. Aarzel alstublieft niet om de volgende tekst te delen en te publiceren, aangezien we dezelfde doelen nastreven en dezelfde tegenstanders moeten trotseren.

Jan K., hoofdredacteur van Altermedia Tsjechië

Een oproep tot wereldwijde solidariteit met opgesloten Tsjechische activisten

Het Tsjechië van eerste minister en ex-communist Fischer lijkt een echte NWO-politiestaat te worden. Hoewel nog maar zes maanden op post, is hij er al in geslaagd drie aanvallen te lanceren op de burgerlijke vrijheden van het Tsjechische volk. De eerste keer was in april, toen zijn oproerpolitie in volle uitrusting een meeting van een aantal Tsjechische dissidenten met de Amerikaanse hoogleraar en politicus David Duke aanviel, wat leidde tot Duke’s uitwijzing.

De tweede keer was in juni, toen zijn politie-terminators zich met machinepistolen een weg baanden in de huizen van tien Tsjechische muzikanten en concertorganisatoren en daarbij zelfs hun wapens op baby's richtten.

De derde keer was op woensdag 21 oktober, toen de huizen van 28 activisten heel vroeg in de ochtend werden doorzocht en twee mensen, man en vrouw, werden aangehouden. In totaal werden echter zes meisjes en vrouwen aangehouden en het was de eerste keer sinds de val van het communisme dat een vrouw voor haar politieke overtuiging was gevangengenomen.

Het is het begin van de wereldwijde NWO-politiek die elke oppositie tegen zich wil verpletteren. We zijn vandaag getuigen van een massale aanval op de burgerlijke vrijheden, met landen als Tsjechië of Duitsland als spijtige voorbeelden.

Wij roepen op tot internationale, wereldwijde solidariteit ter ondersteuning van deze gevangengenomen Tsjechische activisten wier enige misdaden hun gedachten zijn. Richt uw protesten tot alle officiële Tsjechische doelwitten zoals ambassades, ondernemingen of regeringsambtenaren. Toon hun dat vrijheid te kostbaar is om met de voeten te worden getreden.

Tsjechische dissidenten

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter