Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Friday, 11 November 2011 15:13

Le Pen: ‘Europese cultuur ver verwijderd van Amerikaanse’

Written by 

Marine Le Pen staat met haar Front National hoger in de peilingen dan de huidige Franse President Nicolas Sarkozy. Volgens Le Pen kan de crisis aanleiding zijn voor wijzigingen in de binnen- en buitenlandse politiek van Frankrijk, en is de Amerikaanse cultuur ver verwijderd van de Europese en de Franse cultuur. Le Pen: ‘De tijd om naar de VS te kijken is voorbij, het is tijd om onze blik op Rusland te richten’.  

Le Pen vervolg[t]: ‘Als het Front National de verkiezingen wint[,] zijn we bereid radicale stappen te nemen. Frankrijk gaat uit de NAVO, ik ben altijd tegen Franse deelname aan de NAVO geweest. Net als De Gaulle, die was tegen het ondergeschikt maken van Franse belangen aan vreemde mogendheden. Toch ben ik ervan overtuigd dat de Europese landen moeten samenwerken op het gebied van veiligheid – ik zie niet in waarom Rusland niet deel zou kunnen nemen aan dit proces’.


Le Pen eerder dit jaar:

Volgens Marine Le Pen eindigt multiculturalisme in oorlog. Ze heeft zichzelf ten doel gesteld bij de volgende verkiezingen in 2012 Nicolas Sarkozy uit het zadel te wippen. Le Pen: ‘De EU heeft het plan om in de komende 30 jaar [5]0 miljoen immigranten toe te laten. Ze zeggen dat er te weinig baby’s geboren worden. Laten we mensen aanmoedigen kinderen te nemen. Door de EU hebben we steeds minder zeggenschap over ons grondgebied, onze munt en onze wetten. We hebben niets te zeggen over immigratie. Dit alles schaadt onze economie en ontmoedigt investeringen. We moeten Frankrijk van binnenuit bevrijden’. Filmpje:

Bron in het Russisch: http://www.infox.ru/authority/foreign/2011/10/13/Marin_Lye_Pyen_prizy.phtml

Bron: Nico de Geit

Media

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter