Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday19 September 2017

Wednesday, 02 March 2011 15:53

"Meer economische samenwerking met Rusland"

Written by 
AMSTERDAM (AFN) - Nederland en Rusland willen de economische banden verder versterken. Nederlandse bedrijven moeten zo veel mogelijk worden gestimuleerd om te investeren in Rusland en om te helpen de Russische economie te moderniseren. Dat was de belangrijkste boodschap woensdag op een bijeenkomst in Amsterdam over de Nederlands-Russische handelsbetrekkingen, georganiseerd door ING.

De Russen zien graag meer Nederlandse bedrijven komen om met hun expertise de economie te moderniseren. Nederlandse bedrijven worden gestimuleerd om samenwerkingsverbanden met Russische ondernemingen aan te gaan en kennis en technologie uit te wisselen. Daarbij wordt vooral gemikt op de energiesector, landbouw, industrie en de technologische en medische sectoren.

Het Nederlandse ministerie van Economische Zaken moedigt deze ontwikkelingen aan, aldus directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen Simon Smits. "Het huidige economische klimaat dicteert partnerships. In je eentje is succes bijna onmogelijk. Samenwerking is fundamenteel voor groei.''

Nederland is een van de grootste investeerders in Rusland en een van de belangrijkste handelspartners van het land.

Bron: Beursduivel

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter