Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Tuesday, 06 December 2011 17:57

Liberaalextremisme in paniek!

Written by 

Na de uitspraak op mijn proces gisteren, waarbij ik tot 3 maanden voorwaardelijke celstraf, 550 euro boete en 5 jaar ontzetting uit mijn politieke en burgerlijke rechten werd veroordeeld, moet een mens zich eerst even schudden om de vuiligheid van de Belgische rassenjustitie en haar dolgedraaide personeel van zich af te werpen.

Als een normaal mens dat niet doet na een dergelijk vonnis, dan blijf je achter met een vuile smaak in de mond en de stank van morele corruptie (laat staan andere vormen van corruptie zoals cliëntelisme, emanciperend of niet) die rond je hangt als je in een Belgische gerechtszaal als politieke activist juist door de mangel werd gehaald.

Maar ik ben een propere vent en vandaag heb ik reeds alle rotte lucht van het justitiepaleis van me afgewassen. Ik ben inmiddels weer fris en monter, zoals het een revolutionair betaamt. Buiten het feit dan dat ik nu de griep heb als een beest; ze zouden die rechtbanken eens moeten ontsmetten, maar dat terzijde.

Blijft nu alleen de zaak om conclusies te trekken van dat politieke showproces. Ik schrijf hierboven dat onze justitie een racistische justitie is en dat mijn veroordeling een gevolg is van rassenjustitie. Gelooft u mij niet? Kijk dan naar het programma 'Rechters' op Eén. Telkens er een allochtoon voor de rechter komt, is er plots bij alle rechters een gedaantewissel. Sta je als blanke, en in mijn geval als rechtsextremist, voor een rechter, dan is de haat van de zwarte brigade (zwarte toga) voelbaar in de atmosfeer. Het zwaard van de selectieve gerechtigheid zwaait al boven je hoofd.

Staat er een vreemdeling voor hen, dan worden die mensen echter plots sociale werkers en worden er sussende woorden en pampertjes van de Aldi bovengehaald om die allochtonen mee te pamperen. En als dan een zigeunerfamilie in die rechtzaal kabaal maakt en die rechters op hun plaats zet, geen nood: de zwarte brigade knikt begripvol en laat zelfs het schelden vertalen. Een menselijke justitie, politiek correct tot het punt dat je oren en je ogen er pijn van beginnen te doen en ik persoonlijk een traan wegpink als ik die verloederde justitie bezig zie.

Maar jullie moeten zelf maar eens kijken naar dat programma, jullie moeten mijn woord er niet voor nemen. Tenslotte heb ik nu geen burgerechten meer en ik weet niet of iemand als ik zomaar mag zeggen dat ik een mening heb. Jullie moeten dus zelf maar een mening vormen, want als ik iets zeg, wordt het al gauw strafbaar, zoals iedereen nu wel gemerkt zal hebben.

Maar goed, waarom hebben ze mij gestraft?

Simpel, de liberaaldemocratie beeft op haar grondvesten vanwege de eurocrisis, de economische crisis, de immigratiecrisis, de monetaire crisis, de bankencrisis... Kortom, het systeem bevindt zich een existentiële crisis. En dan wordt liberaalkapitalisme al vlug geschoten wild, dat om zich heen bijt en kwijlt van woede om zijn macht te kunnen behouden. Dan worden de pionnen ingeschakeld die het in zijn rechtbanken heeft zitten, om dissidenten een kopje kleiner te maken.

In Europa en vooral in de Arabische landen komen mensen op straat en stellen het systeem in vraag. In de Arabische landen heeft dit al tot dodelijk geweld en zelfs tot burgeroorlog geleden.

De paradox is dat de Westerse elite in die landen het geweld nog gaat aanporren (zie Libië), maar dat ze op eigen grondgebied extreem geweld pleegt tegen mensen zoals de indignado's of tegen de Occupy Wall Street beweging in de VS, mensen die zich durven verzetten tegen de dictatuur van het geld en de machtselite in het Westen. En in die zin is het natuurlijk niet verwonderlijk dat de Belgische elite (die trouwens aaneenhangt van de corruptie) de macht uitoefent zonder dat ze wettelijk is verkozen. En daarin zo extreem ver gaat dat ze burgerrechten en politieke rechten van activisten zoals ik afnemen.

Dat de pers echter aan het ontnemen van burger- en politieke rechten voor mineure feiten geen ruchtbaarheid geeft, toont verder aan dat wat de vierde pijler van de democratie heet, eigenlijk zichzelf best wel de eerste propagandastaffel van het systeem mag noemen.

Ook links, dat zich altijd uitslooft om als voetmat van het systeem op te treden door de haat tegen kleine nationalistische militanten bij het systeem aan te wakkeren, zou zich beter eens bezinnen. Is het denkbeeldig dat het precedent, dat met het afnemen van mijn rechten is geschapen, morgen als middel zal worden gebruikt om activisten aller slag (die nieuwe politieke partijen willen oprichten) kalt te stellen als ze te gevaarlijk worden?

En is het zo denkbeeldig dat diezelfde justitie tijdens de komende sociale strijd, die zéker nog zal toenemen, ook vakbondsafgevaardigden die een staking of andere actie ondernemen op die manier afkraakt? Want zonder burger- en politieke rechten, kun je ook geen mandaat binnen de vakbond uitoefenen. Het zou voor  de patroons een ideale oplossing zijn om afgevaardigden op die manier toch uit het bedrijf te krijgen, indien men ze voor een rechtbank voor lichte feiten maatschappelijk kan liquideren.

Wie bij links heeft danig veel vertrouwen in de rechtbanken dat ze mijn case niet veralgemeend zien worden, tegen zichzelf en tegen vakbondsvrijgestelden?

En het regime schrikt voor niks terug. Voor mijn eigen vonnis werd voorgelezen, werd een vonnis geveld tegen een belangrijke drugshandelaar. De man kreeg 37 maanden effectief en een torenhoge boete. Maar hij behield wel al zijn burgerlijke en politieke rechten.

 

Voor diegenen die nog altijd twijfelen, mijn proces was een politiek proces.

De voorbode van de razernij van de liberaaldemocratie tegen al wie hen in de weg dreigt te staan!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter