Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Thursday, 08 December 2011 10:28

Haat!

Written by 

Aan al diegenen die zich nationalist noemen, die denken dat het vonis dat tegen mij werd geveld in het voorbije racismeproces hun niet aangaat.

Aan de hoge heren van het geïnstitutionaliseerde nationalisme, die denken dat zij niet door de wraakzucht en de blinde woede van het systeem zullen worden belaagd.

Uit het vonnis:

HAAT in de zin van de antiracismewet omvat immers de intolerantie, waaraan uitdrukking wordt gegeven in de vorm van een agressief NATIONALISME en etnocentrisme.

Het omvat ook de vijandigheid tegen minderheden en immigranten.

De Wever en Dewinter - en hun partijen - beweren dat de Walen een andere cultuur hebben en dat die cultuur aanleiding geeft tot misbruik van de sociale zekerheid.

Uit het vonnis:

Het is verboden de assimilatie van minderheden met sociaal profitariaat en/of criminaliteit te verbinden.

Ik zou maar opletten, heren van de N-VA en het VB, met wat jullie zoal beweren over Walen.

De N-VA en het VB beweren dat we gedomineerd worden door een Waalse minderheid (volledig terecht natuurlijk, aangezien er geen Vlaamse meerderheid is in de federale regering).

Uit het vonnis:

Beklaagde beweert dat "onze arbeiders en ons volk worden vernederd en geminacht door vreemde elites."

Buiten het feit dat ik met deze uitspraak de Europese elite viseerde (iedereen die mijn publicaties leest, weet dat), is de parallel met wat de N-VA en het VB zeggen over hoe de nieuwe regering door Walen (vreemde elite) wordt gedomineerd evident.

Als de geïnstitutionaliseerde nationalisten, die tot de oortjes in de trog van het Belgisch parlementarisme zit te wroeten, denken dat zijniet geraakt kunnen worden door een vonnis zoals dat tegen mij (en eigenlijk tegen het N-SA) gemaakt werd, dat ze dan maar eens een paar boekjes over de repressie herlezen.

Halloooo Peumans, een kort geheugen gekregen nu je 10.000 euro per maand vangt in de gouden kooi van het Belgische vetpottenpaleis?

Halloooo Dewinter, wanneer wordt dat "vernieuwde radicalisme" dat jullie opnieuw ingevoerd beweren te hebben geloofwaardig?

Ah ja, ik weet het al! Als ze jullie nog eens pakken, dan zal iedereen in de beweging geacht worden medeleven te tonen.

En als ik de Italiaan Di Rupo zo zijn hernieuwde Belgenland hoor propageren (met alle kwalijke gevolgen van repressie en haat tegen Vlamingen, bijvoorbeeld tegen recalcitrante lieden als jullie), dan zou die tijd wel eens heel vlug kunnen komen.

Dan zullen wij en veel basismilitanten ook eens ons hoofd draaien en de andere kant uitkijken.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter