Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Sunday24 September 2017

Wednesday, 14 December 2011 13:07

Press TV aangevallen door het Britse systeem

Written by 

Wij kijken niet graag televisie. In Vlaanderen is er vrijwel geen debat en als er debat is, dan is het nooit interessant. In Nederland krijg je soms interessante debatten en documentaires, maar ook dan moet je zoeken. Hoe gekleurd de media is, zagen wij gisteren opnieuw in de verslaggeving tussen de aanslagen in Luik en die in Firenze. Meer daarover vanavond op Radio Rapaille, overigens.

Als wij dan toch televisie kijken, raden wij het Russisch Engelstalig kanaal Russia Today en het Iraans Engelstalig kanaal Press TV aan. Niet alleen bieden zij een spreekbuis aan zij die nooit door de Westerse media worden uitgenodigd, je krijgt ook een evenwichtige mening over cultuur en religie, zoals moderne islam op Press TV.

En laat nu net die laatste al een jaar onder druk staan door het hele Britse systeem. En als we het over het hele systeem hebben, bedoelen wij inclusief de koninklijke familie! Waarom? Omwille van 10 seconden beelden van Maziar Bahari. Volgens de mediabloedwaakhond Ofcom, waren die 10 seconden 'unfair'. Ofcom geeft wel een licentie aan Fox News, dat doodleuk beelden vervalst, alsook aan tal van pornografische kanalen.

Maar dat is dan geen 'propaganda'?

Ze doen niet eens de moeite censuur door vervolging te verbergen. Kanalen zoals Press TV en Russia Today dringen steeds meer door tot de Westerse wereld en dat komt zeer ongelegen in deze tijden van crisis. Een verdienste!

Media

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter