Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 22 December 2011 17:00

Onwettig verkozen regering wordt volmachtenkabinet!

Written by 

Omdat de Raad van State de pensioenhervorming discriminerend vindt en de wettelijke modaliteiten niet werden gerespecteerd om de wet  op de pensioenhervorming te implementeren - en de Raad ze aldus afwijst - heeft de onwettig verkozen regering (waarvan diezelfde Raad van State de verkiezingen zonder  splitsing van BHV als ongrondwettelijk had bestempeld) nu alles klaar om haar eerste volmachten de bevolking door de strot te duwen.

Vandaag kon men op verschillende fora (en de nationalistische zijn daar  het meest degoutante voorbeeld van) zien hoe de regering er met haar propaganda-apparaat in geslaagd is om de bevolking tegen het sociale verzet in het geweer te brengen. De "VB-intellectuelen" van de Vlaamse Solidaire Vakbond gingen daarbij, zoals te verwachten, zeer ver in en aldus ondersteunden ze de facto de Belgische elite en haar knechten van de PS- en SP.A-regering. Je moet al goed verdwaasd zijn als je de maatregelen van een linkse belgicistische regering gaat ondersteunen en daarbovenop die mensen gaat aanvallen die  in het verzet komen tegen die linkse regering. Extreme nationalisten die het linkse BelgiĆ« uit de brand helpen? Men kan er enkel stomverbaasd naar kijken. Ondersteunt de partij die asociale linkse politiek van de regering Di Rupo?

 

 

Bij de N-VA is het zo mogelijk nog een graadje straffer, daar komt een Turks (Koerdisch) parlementslid zeggen dat die stomme kaffers van Vlamingen best een beetje langer werken, omdat het systeem niet betaalbaar blijft anders. Het systeem van immigratie is verdomme al decennialang niet betaalbaar en is een van de oorzaken dat er te weinig geld overblijft voor onze eigen mensen. En dan komt een kieken als Jambon samen met die Turkse trien ons wijsmaken dat er geen geld voor ONS VOLK meer is!

Nu krijgen we dus wetten die met volmachten zullen worden opgelegd aan de bevolking; doodsbang is de rode en blauwe gansterbende voor verzet op straat. En de nationalen, die supporteren voor een volmachtenkabinet vanuit de oppositie! Het blijkt nu duidelijk: de particratie toont hier haar ware gezicht. In het belang van het liberaalkapitalisme staan de partijen zij aan zij tegen het volk.

Dus: tijd voor een nieuwe partij! Een die zich niet laat omkopen door het geld van de staat en meehuilt met de rode propaganda. Een NATIONAALDEMOCRATISCHE partij. Weg van de proffiteurs in de Wetstraat, op naar een Volksstaat!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter