Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Monday, 16 January 2012 12:30

Wat betreft Casa Pound

Written by 

Vanwege bloedarmoede in de Vlaamse beweging en na een omweg via groepen wier leden lijken op de afgewezen cast van American History X, hebben de systeemslaven van het AFF nu blijkbaar het fenomeen Casa Pound ontdekt. Militanten van het N-SA hebben inderdaad reeds vele jaren goede contacten bij deze beweging en wij hebben dan ook haar hyperbool van dichtbij mogen meemaken. Aangezien het AFF tegen alle vormen van geweld beweert te zijn, valt het ons wel op dat hun lezers nooit iets mogen horen over het georganiseerde geweld dat tégen de militanten van Casa Pound wordt gepleegd.

Vorig jaar nog werden militanten van Casa Pound in Rome beschoten, in Napels aangevallen met ijzeren staven en boksbeugels en als we de jaren ervoor mogen meetellen, dan komen daar nog steekpartijen, brandstichtingen en zelfs bomaanslagen bij! Mogen wij aannemen dat het AFF hier ook eens aandacht aan zal besteden? Of is dit geweld soms gelegitimeerd?

Al weten we het antwoord natuurlijk al. Ook in Italië is de linkerzijde trouwens compleet het noorden kwijt. Men wilde Casa Pound kapot krijgen door die gek uit Firenze met haken aan hen te verbinden, maar dat lukte niet. Meer zelfs, Casa Pound is er sterker uitgekomen! Volgend jaar willen ze nu een eigen kandidaat naar voor schuiven bij de burgemeestersverkiezingen in Rome!

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter