Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Thursday, 23 February 2012 00:08

Werken en betalen, liefst tot je erbij doodvalt

Written by 

Jarenlang indoctrineert het corrupte en failliete Belgische systeem met behulp van de systeempers de werkende mens opdat ze langer zou werken. Nog langer werken is nog langer afdragen en zo kunnen we dan onze welvaartstaat behouden en de consumptiemaatschappij in stand houden, want iedereen moet toch begrijpen dat dit de waarheid is.

Dit is inderdaad de waarheid, de liberale, grootkapitalistische waarheid.

Hoe meer mensen, van waar ze ook komen, hoe meer consumptie. Hoe meer consumptie, hoe meer winst. Hoe meer winst, hoe meer macht. De wereld op zijn kop natuurlijk, vele duizenden jonge werklozen en ouderen moeten nog langer werken zonder dat hen iets te verwijten valt.

Laat ons dan ook het stempelgeld maar halveren, de ziekenzorg terugschroeven, de index afschaffen en de pensioenen op de helling zetten. En vreemde arbeidskrachten invoeren om onze lonen naar beneden te drukken, natuurlijk.

Maar ja, brave werkende mens, je weet toch wel dat je aan pensioensparen moet doen omdat binnen enkele jaren de pensioenen onbetaalbaar zijn en de kas terug leeg is?

Want als je dat niet doet, dan zijn je weinige centen die je nog over hebt afgegeven aan een privaat pensioenfonds, liefst verbonden aan gangsters van de bank (banksters) zodat die meer hebben om mee te gokken. En dan moet je later als je geen pensioen meer zou krijgen ook niet beginnen klagen.

Niemand durft het zo te zeggen, en al zeker de politici niet, maar de staat heeft wel degelijk geld om de banken te redden. Dit wil zeggen, geld om de schuld van de bank over te nemen door het bij ons te halen. En de banken ondertussen lekker royale premies aan hun criminele bazen laten uitkeren.

De staat heeft natuurlijk ook geld om ingevoerde vreemdelingen en vluchtelingen hun uitkeringen te betalen; zodat er voor ons eigen volk zeker niets meer over schiet. De staat heeft natuurlijk ook geld over om dubieuze staten en projecten te steunen onder het mom van ontwikkelingshulp. Geld voor hulp voor onze eigen mensen echter... vergeet het maar!

Of het nu gaat om loon, gezondheidszorg, werkgelegenheid, pensioenen, bejaardenhulp, sociale voorzieningen... Het eigen volk laat men in de kou staan, want jawel, er moet bespaard worden. En dat liefst op alles wat een gezonde volksgemeenschap nodig heeft om ook gezond te blijven.

Wat de zieke schijndemocratie ook niet wil, is dat de mensen zich organiseren en in het verzet gaan. Men heeft geen nut aan gevormde mensen die samenzitten en beseffen hoe zeer dit systeem hen al dertig jaar geleden overboord heeft gekieperd. Wanneer ze dit dan toch proberen, dan vinden ze wel de een of andere 'democratische' wet die dit dan toch verbiedt en je veroordeelt, broodrooft en je burgerrechten afneemt.

Heb jullie het gezien, mensen? Als je wil protesteren, dan zetten wij de privémilities van de staat wel in om je te veroordelen, pas dus maar goed op en wees vooral heel braaf.

Wat je ook niet mag doen, werkende mens, is staken. Want dat maakt de welvaart en het land kapot, je straft er onschuldige mensen mee. Nogmaals: de wereld op zijn kop.

Politieke dievenbendes die zichzelf en hun zieke partijen riante lonen uitkeren en ervoor zorgen dat hun familie en vriendjes een staatsloon genieten, die leggen ondertussen besparingen op aan hun eigen volk! Terwijl zij zichzelf opslag geven, sociale nutsvoorzieningen afbouwen en ratten beschermen, daartegen mag je toch niet protesteren of staken zeker!

Los van het feit dat ik als nationaal gezind mens deze Belgische staatsstructuur inderdaad naar de verdoemenis wil helpen, is het toch wel straf dat mensen die zich geroepen voelen om te staken de schuld krijgen van alles wat er mis zou gaan in dit land.

Natuurlijk steun ik die welmenende en goedgelovige vakbondsmilitant die tegen de regeringsmaatregelen in dit land protesteert ook, zelfs al kon ik die dagen niet met de bus naar mijn werk rijden.

Maar laten we ons niets wijsmaken door de leiders van deze vakbonden die helemaal niet willen dat hun achterban radicaliseert, wel integendeel. Zij proberen ons blij te maken met een dode mus, in dit geval het gevoel geven dat ze aan de kant van de werkende mens staan en hen oproepen om te protesteren tegen de regering...

Hun regering, waar hun bazen van hun kleurpartijen deel van uit maken!

Als de zieke democratische partijen het toch zo graag opnemen voor de arbeider, waarom zitten er dan zo weinig arbeiders in de parlementen? Men kan inderdaad het aantal arbeiders in de parlementen op minder dan één hand tellen, thans zijn zij de grootse demografie van onze maatschappij.

Laat u niets wijsmaken mensen, de politiek en de zogenaamde democratie is ziek, van de laagste tot de hoogste geledingen.

Het wordt daarom hoog tijd om komaf te maken met deze misdadigers die ons uitverkopen en uitpersen.

Enkel een nationaaldemocratie kan afrekenen met deze corrupte bende.

Ga de strijd aan tegen globalisering en de consumptiemaatschappij. Tegen Europa en tegen de Euro. Strijd voor een eigen sociale volksstaat!

Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter