Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Sunday24 September 2017

Friday, 09 March 2012 10:07

België op oorlogspad, Vlaamsnationalisten collaboreren

Written by 

Het bloed van onze elite kruipt waar het niet gaan kan (door bloedvergieten, dat is). Als 'democratische' 'natie' zijn we reeds mede schuldig aan de onderdrukking van Congo en de huidige destabilisering van Oeganda, het afscheuren van Kosovo en het beveiligen van opiumvelden in Afghanistan, het platbombarderen van Libië... Maar de honger naar leed en ellende lijkt niet te stillen. Gisteren nam de Belgische senaat een nieuwe resolutie aan die niet minder is dan een oorlogsverklaring aan het Syrische volk. België is officieel, met uw en mijn belastinggeld (en dat in tijden van besparing) een opstand van terroristen aan het steunen!

En aangezien de resolutie unaniem werd aangenomen, tonen ook de 'Vlaamsnationalisten' zich weer van hun beste kant. Het is ronduit hypocriet om enerzijds te streven naar 'onafhankelijkheid,' maar anderzijds niet te aarzelen wanneer men een vrije natie kan platbombarderen, terroriseren en destabiliseren onder het mom van de superioriteit der Westerse beschaving.

Indien de Vlaamsnationalisten nog enige geloofwaardigheid willen hebben, kunnen ze maar beter eens een moderne invulling geven aan het begrip 'nooit meer oorlog.' Dan zou het stukje weide in de Westhoek nog een beetje politieke relevantie bekomen.

 

Als nationaaldemocraten roepen wij onverwijld op om de agressie tegenover het Syrische volk te stoppen en de legitimiteit van de verkozen regering en diens democratische hervormingen te steunen. De rest van de wereld is niet blind, iedereen weet waar Westerse inmenging in resulteert. Wie kan mij een oorlog van de afgelopen 70 jaar noemen waar wij ons de winnaars van mogen beschouwen? Oh ja, Grenada misschien, gefeliciteerd.

Syriërs wensen geen burgeroorlog, gewapend conflict, salafisten en vooral geen 'hulp' daarin van het Westen. Syrië is een mooi land met een stabiele samenleving, vreedzame pluriformiteit en een democratisch systeem. Laat dat land toch met rust!

Geen Westerse inmenging in Syrië!

Allah, Syria, Bashar wa bas! God, Syrië, Bashar en niets anders!

 


 

Oh, en voor degenen die denken dat ons regime een redelijk standpunt inneemt, men gaat de dialoog met de terroristen starten die zelf weigeren op aanvraag van de VN in dialoog te gaan. Moet het nog duidelijker??

 


 

 

 

 

 

 

Media

NAVO traint Libische terroristen, stuurt ze naar Syrië
RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter