Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Wednesday, 14 March 2012 10:59

La France en danger met Filip Dewinter

Written by 

Boegbeeld van de naar onafhankelijkheid strevende partij Vlaams Belang (let op de naam) gaat in Frankrijk de belangen van de Franse imperialisten verdedigen.

Franse imperialisten, die via de Europese Sovjet alle kleine natiestaten leegzuigen. En juist daar gaat een Vlaams-nationalist pleiten voor de belangen van die staat.

Frankrijk, dat onze mensen dagelijks uitperst met zijn bijna-monopoliepositie inzake energie en water, die het door collaboratie met de belgicistische elite heeft verworven.

Frankrijk, dat ons heeft opgezadeld met een gigantische schuld, nadat het miljarden spaargeld van onze Vlaamse mensen via Dexia naar de Franse industrie en naar Franse consumptie heeft gedraineerd.

Frankrijk, dat ons door die buitensporige "transfers" van Vlaams spaargeld met een bankroete bank achterlaat en ons daarbij laat opdraaien voor 60% van de schulden, terwijl het zelf voor 90% van de schuld verantwoordelijk is.

En wat gaat een Vlaams-nationalist in Frankrijk dan doen en zeggen?

"La France en danger!"

En dat allemaal om de anti-islamstrijd ten voordele van zionisten en Amerikanen te bevorderen. Vlaams-nationalisme in de 21ste eeuw.

Of hoe een kat in het nauw rare sprongen maakt.

Additional Info

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter