Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Wednesday, 14 March 2012 11:56

Salafist achter aanslag Brusselse moskee

Written by 

Voor het N-SA is het reeds lang een uitgemaakte zaak. Om te beletten dat we meegezogen worden in conflicten die zich in de wereld voordoen moeten we ons als nationalisten bezighouden met een politiek die leidt tot het buitenhouden van de oorzaken ervan.

Westers imperialisme, daaruit vloeiende vluchtelingenstromen en economische immigratie is de oorzaak van het feit dat wij een hoge prijs zullen betalen voor conflicten die zich in andere landen voordoen. De elites zijn daaraan schuldig. Zo ondermijnen zij de veiligheid van onze bevolking en onze welvaart.

En zij die op religieuze gronden het probleem op de spits willen drijven, trappen in de val die de elite voor hen heeft opgezet.

De elite wil immigratie op zich niet ter discussie stellen (zelfs het VB pleit al jaren voor aanpassen, niet voor het terugdraaien van immigratie op economische gronden), zij wil dat de discussie gevoerd wordt over culturele diversiteit, wat neerkomt op rechten voor randgroepen en minderheden en met als doel een open samenlevingsproject.

Dat is in verband met immigratie echter een vals debat en uiteindelijk een conflictmodel. Er is maar één grondige, zuivere oplossing. Een programma voor remigratie opstarten.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter