Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Door N-VA Volkspolizei gemolesteerd en gearresteerd omwille van "vrijheid van meningsuiting"

Saturday23 February 2019

Saturday, 12 September 2015 18:27

Door N-VA Volkspolizei gemolesteerd en gearresteerd omwille van "vrijheid van meningsuiting"

Written by 

Sint-Niklaas, gisteren om 19 uur: terwijl een bende rode en andere verdwaasde asielverwelkomers - een kleine 150 man - aan mij voorbijtrekken, uit volle borst roepend "dat iedereen" welkom is in Sint-Niklaas (vooral zij die naar hier zijn getrokken om onze sociale zekerheid op te komen eten), loop ik de longen uit mijn lijf om mijn hachje te redden. Als opgejaagde in eigen land vlucht ik het station van de stad binnen. Dat "iedereen" welkom is in deze stad is duidelijk niet voor mij bedoeld. Dat zal aan mijn huidskleur liggen: die is blank. Een zeldzaamheid in de stationsbuurt, zo heb ik opgemerkt. Mijn vlucht mag echter niet baten (ik ben 65 en lopen gaat niet meer zoals ik zou willen dat het gaat). Een eindje verderop in de stationsgang grijpen enkele stevige VOPO’s (naam van de vroegere DDR-politie) mij vast. Ze zijn dan wel bang om zonder wapen op straat te komen, maar een oude man overvallen ... ja, dat durven ze blijkbaar nog juist wel aan ...

Wat volgt, is een regelrechte molestering alsof je door hooligans wordt aangepakt na een voetbalwedstrijd. Ik word tegen de muur van het station gekwakt. Mijn hoofd wordt door verschillende "helden" hard tegen de muur geduwd en mijn handen achter mijn lichaam gewrongen (waarbij ze zodanig naar boven worden getrokken dat ik vrees dat mijn armen uit de kom zullen schieten). De boeien worden mij zodanig hard aangespannen omdat ik moet zwijgen (aldus één van de agenten van de VOPO). Ik moet absoluut zwijgen en dan zullen "ze" stoppen, meldt de lafaard nog. En ik kan begrijpen dat ze mij de mond willen snoeren, want vele omstaanders kijken onthutst naar het tafereel en horen mij kermen. Ook sommige van de aanwezige vreemdelingen die in het station rondlopen (en van op afstand meekijken) zullen wel gedacht hebben dat ze weer in Syrïe of één of andere bananenrepubliek waren beland. Na de brutale behandeling word ik als een crimineel in een dievenwagen geduwd, terwijl VOPO-agenten onder weg er naartoe mijn armen verder uit de kom hebben proberen te trekken. Ik brul het uit van de pijn, maar dat is cinema volgens een geüniformeerde hooligan van de plaatselijke N-VA-burgemeester. Mond toe! Na een dolle rit - en het opladen van een ander burger (ook iemand die zijn mond had opengedaan tegenover de asielverwelkomers in Sint-Niklaas) - worden wij in de cel gezet. Democratie volgens de N-VA. Het doet dubbel pijn, als nationalist op bevel van een nationalistische burgemeester te worden gemolesteerd en gearresteerd. Maar wij weten al langer: het mes in de rug komt meestal van het eigen (politiek) volk, en de N-VA is in deze stad prima bezig het "andere volk" voor het eigen volk te plaatsen zo te zien.

 

Als lezer zult u nu waarschijnlijk denken dat ik zware onwettige daden moet hebben gepleegd in deze stad om "vergast" te worden op een dergelijke onmenselijke behandeling. En jullie kunnen gelijk hebben, want in dit land is het langzamerhand een halsmisdaad aan het worden om je mening luidop te zeggen, zeker als het over vreemdelingen gaat. Maar het straffe is: ik heb niets gezegd, niets geroepen naar de demonstranten. Ik werd aan de deur van de stationscafetaria aangemaand om zeker niet verder dan het terras te komen en "mijn bek" te houden. Dat kwam de "hoofdcommissaris" mij persoonlijk melden. En mijnheer werd kwaad, kwaad omdat ik argumenteerde dat het hier (nog net) geen DDR-staat was, dat ik als vrije burger dacht te mogen gaan en staan waar ik wou (stom gedacht van mij natuurlijk). Dat was genoeg voor de VOPO-chef om mij te laten opjagen als wild. Ik was in Sint-Niklaas om mijn mening kenbaar te maken door middel van onze N-SA-pamfletten en toch werd ons de vrijheid van bewegen ontzegd. Dat ik daar anders over dacht, is mijn misdrijf. En dan te bedenken dat de N-VA Baskische, Catalaanse, Ierse - en niet te vergeten - gewapende Koerden een warm hart toedraagt, hen steunt in hun nationalistische strijd om het behoud van de volkseigenheid. Dat is te gek voor woorden ... In eigen land maakt de N-VA immers van de repressie tegen nationalisten een sport. Ook in Antwerpen niks van steun aan de nationalistische strijd in eigen land, maar wel repressie van de staat. A propos, repressie van de Belgische staat (en dat voor Vlaams-nationalisten!) ... Wat is die Bart De Wever toch een smerig sujet! Maar wij beloven plechtig: wij zullen - in héél het land - die verraders aan de kaak blijven stellen en bereiden ons nu al op een terugmatch voor! Die beroepspolitici staan immers geïsoleerd, terwijl wij het "levende" volk zijn. Dat zal die corrupte politieke kliek nog duidelijk worden in de toekomst. Dus: hou je van vrijheid, wil je een onafhankelijk en zelfbewust mens blijven, sluit je dan bij ons aan! Wij zijn het verzet, bouw de solidaristische beweging uit!

P.S. Ik zou mijn diepe, mijn bijzondere dank willen uitdrukken aan twee van onze moedige N-SA-dames die naar het politiecommissariaat zijn gestapt om daar mijn vrijlating te gaan bepleiten, wat hen nog gelukt is ook. Dit feit maakt al mijn ongemakken ongedaan, daar word ik een blij mens van. Dat anderen er een voorbeeld aan nemen. Of gaan we het alléén aan vrouwen overlaten moedig te zijn? Waar blijven al die internetnationalisten, waar blijven de dik betaalde nationalistische beroepspolitici? In hun zetels, bij mama voor de buis?

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter