Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Israël-lobby betaalt anti-islam partijen

Saturday23 February 2019

Wednesday, 21 March 2012 10:50

Israël-lobby betaalt anti-islam partijen

Written by 

Volgens het ontslagnemende parlementslid van de PVV Hero Brinkman wordt de partij van Wilders door buitenlandse lobby's betaald.

Het is geen geheim dat de anti-islambewegingen in Europa en elders door Israëlische belangengroepen worden gefinancierd. En de wegen waarlangs die finaciering loopt kennen soms de eigenaardigste kronkels.

Zo is er multimiljonair Patrick Brinkmann (klik en klik en klik), die schuimt alle zogenaamde 'extreem-rechtse' bewegingen en partijen af die bereid zijn voor geld een anti-islamstandpunt in te nemen.

Zo kan je het meemaken dat identitairen over geheel Europa zich nu plots met Israël verbonden voelen en dat ze hun vroegere anti-immigratiestandpunten vervangen door een anti-islamdiscours.

Op zich is het verlaten van een puur economisch anti-immigratiestandpunt, zoals het N-SA en de Nationaaldemocratische Partij dat stelt, door identitairen niet moeilijk te begrijpen.

De hoofdstroom van wat zich nationalistisch noemt in Europa had zich eerder al volledig in de liberalistische logica ingeschreven. En deze logica laat wel toe om de randproblemen rond immigratie aan te kaarten, maar niet het systeem zelf.

De slogan "aanpassen of opkrassen" is daar een mooi voorbeeld van.

En in die zin vergt het dan ook geen al te grote stap voor identitaire bewegingen, net als voor burgerlijke nationalisten, om randproblemen van de immigratie (het geloof van immigranten) in de spotlights te zetten en zich exclusief daarop te richten.

En dat is wat ze dan ook doen met hun strijd tegen de islamisering van de steden.

Als die deelproblematiek (de geloofsovertuiging van immigranten) dan nog eens samenvalt met de geostrategische belangen van de Joodse gemeenschap en hun beloofde land, dan is veel mogelijk.

 

Dan zijn er plots goede en slechte neonazi's.

De goede zijn uiteraard zij die de belangen van de staat Israël en haar diaspora behartigen, de slechte zijn zij die zich niet laten omkopen door een buitenlandse mogendheid of door minderheidsgroepen in eigen land.

En u zal zien beste lezer, de omgekochten zullen spoedig niet meer door de media en de met Israël collaborerende elite als neonazi's worden bestempeld.

Als morgen de NPD in Duitsland, net zoals de BNP van Griffin vandaag aan het doen is, zich laat inpakken door Joodse belangengroepen (en daar worden pogingen toe ondernomen) dan zal u zien dat ze door links en de media als herboren engelen worden behandeld.

De spil in het net dat door deze lobbygroepen betaald wordt is volgens Hero Brinkmann de partij van Wilders.

Maar dat is volgens ons niet helemaal correct.

De echte spin in het net, de tarantula die nu alle kleine groupusculles opvrijt, inclusief personen en groepjes die ze vroeger als pestlijders vermeed maar nu dus finacieel gaat ondersteunen (ook de belgisistische) is de door anti-islam verdwaasde Filip Dewinter.

Zo betaalde en organiseerde zijn partij het Vlaams Belang enkele weken geleden nog een anti-islamcongres in Parijs. Dat daar een rechtse oppositie tegen het FN van Marine Le Pen, die midden in een verkiezingscampagne zit, mee werd ondersteund laat Dewinter Siberisch.

Zaak in Parijs was om de belangen van zijn broodheren te dienen en niet de sociale nationalisten van het FN die dikwijls een kritisch woord durven te uiten aan het adres van Israël.

Dat Dewinter schade aan de campagne van het FN toebrengt door in Frankrijk in de weg te gaan lopen is dan ook niet zomaar. Met deze actie wil Dewinter het FN dwingen een meer gematigd standpunt over Israël in te nemen en hen tegelijkertijd op de weg van het anti-islamisme te pushen.

Als je VB-vrienden hebt, dan heb je geen vijanden meer nodig. Het is duidelijk welke weg het VB (of beter gezegd de KMO van Dewinter) is ingeslagen.

Dewinter is in eigen land al lang niet relevant meer. Hij zal nooit een uitvoerend mandaat in de wacht slepen en dat weet hij. Daarom is Dewinter al lang bezig met een internationale carrière voor te bereiden.

Eentje in de EU-Sovjet.

Daarom dat hij in 2014 voor een Europese zetel zal gaan. En eens daar genesteld, ervoor zal ijveren om de Joodse belangen op Europees niveau te verzorgen door een Europese anti-islampartij uit te bouwen die dan in alle EU-staten zal kunnen meedoen, eens er EU-lijsten deel kunnen nemen aan EU-verkiezingen.

Om dit doel te bereiken laat Dewinter de eigen partij gewoonweg uit elkaar vallen.

Hij is niet meer geïnteresseerd in gemeenteraadsleden en ander mandaten die niet zijn doel van een Europese anti-islampartij dienen.

Daarom dat er zo geklaagd wordt in de afdelingen, de mensen blijven gewoonweg in de kou staan en krijgen geen steun van "Nationaal." Daarom dat zij de partij de rug toekeren.

Maar dat kan Dewinter niet veel schelen. Zijn hoger doel is niet langer de belangen van Vlaanderen te dienen. Zijn doel en het verhikel VB (dat hij nodig heeft om dat doel te bereiken) is om het voortbestaan en de uitbreiding van de staat Israël te verzekeren.

Door steun binnen de EU te ronselen.

En de verkozenen van die partij gaan daar allemaal in mee omdat ze anders ander werk mogen gaan zoeken en dat niet leuk vinden of daar niet toe in staat zijn.

Frank Vanhecke spreekt altijd over de Antwerpse gemeenteraadsfractie als hij het over Dewinter heeft. Maar het is niet een Antwerpse fractie die Dewinter leidt en vertegenwoordigt.

Het is integendeel een van de meest rabiate pro-Israëlische fracties die hij runt in dit land.

Een nieuwe DeVlag, maar dan met de J van Joods-Vlaamse Arbeidsgemeenschap.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter