Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Wij zijn solidair met de joodse staat en het joodse volk en het eigen volk kan stikken

Saturday23 February 2019

Monday, 25 June 2012 11:05

Wij zijn solidair met de joodse staat en het joodse volk en het eigen volk kan stikken

Written by 

 

 

 

Dat de top van het Vlaams Belang en haar mandatarissen die anders voor elk gat te vangen zijn als het op solidariteit en steun voor Joden aankomt geen barst geven als het op steun aan de eigen militanten aankomt, zelfs als die door hen in de problemen raken, wisten we eigenlijk al lang.

En terwijl er vrijdag bij onze actie ter ondersteuning van Frans Wymeersch toch enkele militanten en kaders van de partij aanwezig waren, was de afwezigheid van mensen uit de top van de  partij opvallend.

Natuurlijk, als je solidariteit en je vriendschap uitgaat naar vreemde bevolkingsgroepen zoals de Joodse dan blijft er weinig tijd en interesse over voor je eigen mensen.

Terwijl Dewinter zijn broek afsteekt aan de klaagmuur en bidt voor het heil van een wrede bezetter, heeft hij natuurlijk geen tijd om zich te bekommeren om de repressie die de Belgische en Europese elite het eigen volk aandoet.

De voorzitter en de tientallen vetbetaalde mandatarissen hebben in deze crisistijd dan weer geen geld meer over om verre verplaatsingen te maken om hun solidariteit te betonen.

Ze laten dat graag over aan gewone militanten - kwestie van de lasten te delen.

We hadden een receptie met champagne achteraf moeten organiseren, daar durven de heren wel eens op afkomen. Het zijn een bende verwende sloebers, onze heren parlementairen.

En ook de "rechtsrevolutionairen" van Rechts Actueel, die een blog aanhouden waar ze alle steun geven aan iedereen binnen het nationalistisch spectrum zolang het maar de partijtop van het VB betreft (of als het om mensen gaat in het verre buitenland) hielden zich ver van de solidariteitsactie voor Wymeersch.

Er kon zelf geen verwijzing op hun blog van af.

Van "Voorpost" zullen we maar niet spreken - dat is huilen met de pet op als het over solidariteit en strijd gaat. En als de partij niet voor bussen zorgt hebben die jongens bovendieneen mobiliteitsprobleem.

En opvallend ook hoe het AFF zweeg over de actie alsof ze een hete peper in haar kont had steken.

En zo hebben de top van het VB, de medewerkers van Rechts Actueel en het AFF toch nog een gemeenschappelijk belang gevonden.

Zwijg het N-SA dood.

Zelf als je daardoor je eigen vervolgde mandataris in de rug moet schieten.

En dat zal dan weer de communisten van het AFF en de heren van het establishment plezieren.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter