Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog VB is fanatiek voorstander Gas-boetes, ze worden op hun wenken bediend

Saturday23 February 2019

Thursday, 28 March 2013 10:01

VB is fanatiek voorstander Gas-boetes, ze worden op hun wenken bediend

Written by 

Het VB steunt in de kamer, samen met de N-VA en de rest van de meerderheid het verstrengen van het systeem van GAS-boetes. Dat zijn boetes die zelfs door het grootste oen - met een officiele functie -  kan opgelegd worden aan iedere willekeurige burger. Peuters inbegrepen. De burger moet daarna zelf zijn onschuld bewijzen of afdokken. Een systeem waarbij de omgekeerde bewijslast geldt. Een beetje ongrondwettelijk, maar het is dan ook in elkaar gestoken door "Madam NON" Joëlle Milquet. Een ultralinkse trut van de CDH. De Vlaamsnationalisten zien echter geen bezwaar - dienstbaar als ze zijn aan het Franstalig geweld.

Als dank voor de slijmbal-politiek tegenover de N-VA en de meerderheidspartijen, wordt Dewinter nu beloond met een GAS-boete van 2.880 euro. Dit voor het niet bewezen feit dat hij affiches zou aangebracht hebben. Ja "echt onafhankelijk" zijn ze daar bij het VB niet, wel afhankelijk van de grillen en wensen van de liberale en rode meerderheid. Want als je met de hond slaapt, krijg je zijn vlooien. In dit geval dus een fikse GAS-vlooi.

Collaboratie met het regime loont niet. Daarom is er nood aan een nieuwe beweging. Anders zal de enige oppositie van extreemlinks komen.

 

 

 

 

 ANTWERPEN - Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter heeft in Antwerpen een GAS-boete (gemeentelijke administratieve sanctie) van 2.880 euro gekregen voor het illegaal plakken van verkiezingsaffiches. Dat bevestigt het stadsbestuur.Na de jongste gemeenteraadsverkiezingen werd in Antwerpen besloten om een onderscheid te maken tussen kleine overtredingen met affiches en grote. Het overplakken van andere affiches werd betiteld als kleine overtreding en geseponeerd. Vlaams Belang was de enige partij die grote affiches plakte buiten de voorziene aanplakborden, een grote overtreding. Filip Dewinter kreeg daarom een boete van 120 euro voor elk van de 24 affiches die hij op de Leien plakte.
 
Meer: HBVL
RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter