Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Strijd tegen de onderdrukking door het vreemde, dit is ons land

Saturday23 February 2019

Sunday, 25 January 2015 05:43

Strijd tegen de onderdrukking door het vreemde, dit is ons land

Written by 

 

Liever strijd, dan onderdrukt  te worden door het vreemde :

Vreemdelingen mogen betogen : Abou  Jahjah ,de Libanese klojo en klaploper ,mag met zijn vreemdelingenkliek  vandaag vrij betogen-  dat terwijl wij  ons koest moeten houden -en zo het verraad van de Vlaams nationalist  De Wever tegenover het eigen volk slikken. Wat zijn jullie verder nog bereid om te slikken, de slavernij van jullie eigen kinderen soms ? Dan zijn we goed bezig ,door passief te blijven.

Want volgens de woordvoeder van het anti-islamisme-en antifascist Van Rooy moeten wij – brave en onnozele zielen die wij (Vlamingen) zijn, gehoorzamen aan de bevelen van een Vlaams-nationalistisch parvenu  als De Wever en zijn pro-vreemdelingenkliek, als die onze acties saboteert . De Wever heeft nochtans een traditie met nationalisten de mond te snoeren-dit ten voordele van communisten en andere vreemdelingenlobby’s. Remember : het verbod op de betoging van onze beweging op 1 mei tegen de PVDA -twee jaar terug. Maar toen hebben we toch doorgezet, waar blijft de rest/ waar bleef de rest? Hoe lang zullen wij ons nog zo laf opstellen? Of berust dit volk er in, om elke dag weer te gaan werken en zwoegen, en belastingen aan deze schurkenstaat te betalen , om zo onze eigen gevangenis te perfectioneren. Naar aanleiding van het groeiende terrorisme in onze steden, het verschijnen van soldaten in onze straten, het steeds meer inperken van onze vrijheid ,moet het besef groeien ,dat vrede in een multiculturele maatschappij een illusie is, en  alleen de strijd legitiem.

 

“De wereld van vrede is nu eindelijk met een grote donderslag ingestort-hadden/hebben we er niet allemaal genoeg van gehad? Was het ondanks al het comfort in de grond geen smerig boeltje? Verrotte en stonk het niet naar een zich ontbindende beschaving…? Ik voelde aan dat een dergelijke catastrofe onontbeerlijk was, en er overkwam mij en gevoel van zuivering, van opstijging en bevrijding, dit wanneer ik besefte dat wat ik als onmogelijk had geacht, nu werkelijk… (aan) het gebeuren is, zo alle twijfelaars ongelijk gevend”  (Thomas Mann )

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter