Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Sunday, 01 April 2012 21:56

Weg met de NAVO!

Written by 

Op 1 april kon men drie dingen doen: een aprilgrap maken over Bart De Wever zijn joodse connectie, Vlaanderens mooiste wielerronde bekijken OF strijden voor de onafhankelijkheid van Vlaanderen et al.

Wanneer men op een serieuze manier over de onafhankelijk van Vlaanderen spreekt, zou dit ook moeten inhouden dat Vlaanderen een eigen buitenlandse beleid kan voeren. Dit houdt dus niet in dat Vlaanderen bezet kan worden door buitenlandse mogendheden zoals de EU, de NAVO en de VSA. Wij hebben geen nood aan kernbommen in Kleine Brogel en grote kantoorgebouwen in Brussel die daar als chantagemiddel liggen om ons naar de trans-Atlantische pijpen te doen dansen. Wij hebben het recht om ons eigen lot in handen te nemen.

Dit recht geldt overigens voor alle volkeren ter wereld. Wij doen niet mee aan de hetze tegen de legitieme regeringen in Iran en Syriƫ en wij verwerpen met klem elke vorm van interventie en elke vorm van sancties. De grote olielobby"s en het militair-industriƫle complex hebben natuurlijk ook geen last van al deze opgezette 'Arabische revoluties' die massamigratie en terreur met zich meebrengen. Integendeel, het brengt hen nog goed op ook. Bloeddiamanten zijn zo jaren negentig, vandaag kunnen wij spreken van bloeddollars, synoniem voor petrodollars.

Als nationaaldemocraten juichen wij dan ook toe dat hiertegen vandaag een groot protest werd georganiseerd.

Dit protest wordt ook door ons gedragen en het zal de komende jaren sowieso een van de speerpunten van politiek activisme blijven.

NATO Game Over!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter