Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Sunday, 08 April 2012 10:47

Antifascisten: ook in Griekenland de nuttige idioten van het systeem

Written by 

Terwijl gepensioneerden zelfmoord plegen op de pleinen, terwijl de productieve factoren uitverkocht worden aan internationale financiers, terwijl de Trojka een technocratische regering aan de macht houdt...

Terwijl dat alles gebeurt, weten antifascisten geen beter doelwit voor hun eieren dan een televisiepresentator die het waagt iemand van de Griekse partij Gouden Dageraad uit te nodigen.

Ja, hoe waagt de man het op basis van de peilingen alle politieke kanshebbers in zijn talkshow uit te nodigen? Volgens de peilingen zal Gouden Dageraad de kiesdrempel halen en zij hebben nu al een raadslid in Athene, maar dergelijke democratische objectiviteit heeft volgens hen geen plaats in de Griekse dictatuur. Zelfs de Griekse stalinisten van de KKE kennen hun prioriteiten beter en sluiten de rangen tegen de technocratuur, tot groot ongenoegen van de schuimbekkende trotskisten.

Dus als de politiek niet onderdrukkend genoeg is, dan staan de antifascisten wel paraat. De nuttige idioten van het systeem, altijd en overal.

Additional Info

Media

Griekse presentator bekogeld door antifa

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter