Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Sunday, 08 April 2012 13:58

Alleen Orde in een Nationaaldemocratische Rechtstaat biedt veiligheid

Written by 

 

Bron/HLN

Moord op een MIVB medewerker, de zoveelste agressie. Het lakse regime en haar gerechtsapparaat wil de afkomst en identiteit van de daders niet bekendmaken. We kennen dat, operatie omerta.

Wat moet er zo dringend verzwegen worden, dat het om vreemdelingen gaat soms? Wel is medegedeeld dat de daders reeds bij  de gerechtelijke diensten gekend waren. We kennen dat, operatie pamper een crimineel.

Het zoveelste resultaat van het liberaaldemocratisch chaosregime. Angst leeft bij vele mensen om buiten te komen als het donker is. Maar de criminelen wachten niet meer tot het donker wordt.

Waarom zouden ze? Niemand legt hen iets in de weg.

De brave man en vrouw in dit land zijn het doelwit van het uitpersingsregime en van het crapuul dat zij vrij laten rondlopen. DADERS hebben alle rechten.

Of het nu om bankgangsters, politieke maffiapartijen of ordinaire straatgangsters gaat, het maakt niet uit. Zij zijn onder dit regime  baas op straat en in het land. De slachtoffer zijn zoals altijd de gewone werkende kleine man of vrouw. De gewone man/vrouw die voor hun gezin zorgen en denken dat ze beschermd en geacht zullen worden voor de inzet  die ze aan de  maatschappij geven.

Maar in een liberaaldemocratie zijn alleen profiteurs en poenpakkers beschermd en geacht. En verkopers van drugs en organisatoren van hebzucht. De kleine man krijgt  de slagen en ondervindt de miserie  die voortspruit uit het criminele karakter van deze staat.

Alleen  Orde in een nationaaldemocratische staat zal voor deze mensen veiligheid en welvaart brengen.

Het N-SA leeft dan ook  mee met de nabestaanden van de zoveelste smerige aanslag op de veiligheid van de volksmens.

Veiligheid-Recht-Orde-Discipline.

Ouderwetse begrippen, misschien.

Maar wel de enige levensreddende vorm van samenleven op termijn.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter