Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Tuesday, 15 May 2012 11:09

Francken (N-VA): "Asielzoekers die misdaden begaan uitwijzen"

Written by 

Bij de het installeren van de nieuwe Europese Commissie in november willen sommige landen terug pleiten om opvangcentra voor asielzoekers buiten de grenzen van de Unie te organiseren. Dit voorstel werd reeds vroeger door onder andere de socialist Blair gelanceerd, maar werd toendertijd door de linksliberale kliek in het Europees Parlement afgeschoten.

Vandaag gaan er dus stemmen op om deze piste terug in overweging te nemen. Door asielzoekers buiten de grenzen in opvangcentra te verzamelen zou men de tijd hebben om na te kijken of er criminelen tussenzitten en wie niet aangepast is om de Unie binnen te mogen.

Ook zou de houding van asielzoekers op die manier kunnen geëvalueerd worden, waardoor  situaties zoals de vechtpartij in een opvangcentrum van vorige week kunnen vermeden worden. Bij enig wangedrag in de opvangcentra buiten de EU-grenzen kan dan direct een verbod tot het betreden van het EU-territorium volgen.

Niet dat wij er voorstander van zijn dat er nog asielzoekers bijkomen (wij pleiten voor een asielstop en  remigratie van reeds hier verblijvende vreemdelingen) maar het zou toch al een stapje vooruit zijn in het weren van nieuwe instroom.

De kans dat dit voorstel tot opvang buiten de EU-zone het haalt is echter bijzonder klein. De linkse en liberale vreemdelingenlobby in het Europese Parlement is reeds met een petitie gestart om het voorstel tegen te houden.

En terwijl in eigen land Theo Francken van de N-VA zich uitslooft om harde actie tegen geweldenaars in  de asielcentra te eisen, organiseren zijn bondgenoten in het Europees Parlement het verzet tegen opvangcentra buiten de grenzen van de Unie. Een flink staaltje van politieke spreidstand.

Daniel "Danny le Rouge" Cohn-Bendit, de voorzitter van de Europese fractie "Groen-Europese Vrije Alliantie" waar  de N-VA bij is aangesloten, werpt zich op als koploper tegen het opvangen van vreemdelingen buiten de EU-grenzen.

Vanuit zijn standpunt logisch, de Europese Groenen zijn wereldburgers en verwelkomen iedereen die bij ons een beter leven voor zichzelf wil. Op kosten van de eigen bevolking weliswaar, maar een kniesoor die daar om maalt.

Voor de multikulcriminelen is het van het allergrootste belang dat asielzoekers zo vlug mogelijk binnen de grenzen van de Unie worden geloodst. Op het ogenblik dat ze de Unie binnen zijn, krijgen ze alle rechten die de Unie hanteert in verband met immigratie en asiel. Dat zou bij een perifere opvang niet het geval zijn.

Ook staat binnen de Unie een legioen aan organisaties klaar die van asiel een business hebben gemaakt. Werk en carrières in de mensenhandel voor een deel van de middenklasse en voor intellectuelen.

De partijen van de Europese Groenen zijn dan ook bij uitstek de politieke woordvoerders en belangenbehartigers van de sociale dumping die op mensenhandel teert.

En terwijl mijnheer Francken van de N-VA in eigen land pleit om criminele asielzoekers uit te wijzen (eigenlijk oude soep uit het 70-punten programma van het Vlaams Blok) is zijn partij in het Europees Parlement vriend en bondgenoot van hen die zich inzetten voor ALLE vreemdelingen vrije toegang tot de Unie te geven, crimineel of niet.

De N-VA is bruin als er op de Vlaamse markt stemmen moeten geronseld worden, maar meloenrood en multicultureel als het over afspraakjes in de Eurosovjet gaat die vreemdelingen voortrekken.

Met Daniel "Danny le Rouge" Cohn-Bendit als de verpersoonlijking van het criminele multiculturalisme als uithangbord.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter