Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 25 May 2012 14:02

Boererepubliek of Uhuru

Written by 
Boer of Uhuru Boer of Uhuru

Morgenavond gaat de voordracht Boererepubliek of Uhuru door in De Gezelle te Roeselaere.

Met deze voordracht wil het N-SA laten zien dat er nog mensen zijn die opkomen voor het geëmigreerde broedervolk, een volk dat reeds eeuwen door noest en hard werken dat land heeft ontwikkeld.

Op dit ogenblik is het zo dat er elk jaar duizenden blanke burgers (meestal in rurale gebieden en afstammelingen van het Boerevolk) door zwarte terroristen worden vermoord. De Europese elite is niet bezorgd over de huidige genocide die door het ANC oogluikend gedoogd wordt.

De Europese elite wil zaakjes doen met een moordenaarsbende zoals die van het ANC en kijkt dan ook liever weg als er weer door Umkhoto we Sizwe (De "speer van het volk") gestuurde (minstens ideologisch gestuurde) bloedige aanlslagen op blanke mensen plaatsvinden.

Daarbij is het niet uitzonderlijk dat ingewanden (of ongeboren baby's) worden verwijderd en tentoongesteld in het huis van de slachtoffers. De bedoeling is angst en terreur te zaaien zodat de blanken het land ontvluchten en de zwarten huizen en land gratis kunnen inpikken.

Het is niet voor niets dat moordenaars van het ANC graag het lijflied van Umkhoto we Sizwe zingen, waar het refrein "Kill De Boer" de toont zet.

Zelf meegemaakt in een bar tijdens een bezoek aan Zuid-Afrika, waar na een discusie met twee zwarte rechters die een neut te veel ophadden deze plots begonnen te dansen als Bantoes en voluit het lied begonnen te brullen.

Ze waren fier lid te zijn van de Speerpunt van de Revolutie, vertelden ze mij, en of ik wist wat dat betekende. Moordenaars, vetrelde ik hen, dat was de betekenis van die naam.

Maar ik had makkelijk praten, ik woon niet in een land waar rechters bekennen dat ze lid zijn van een club van kindermoordenaars. Hier in België durven rechters er niet eens voor uitkomen dat ze bij de loge zitten, maar dat is een andere story.

De blanke Zuid-Afrikaan kan dus best zwijgen of hij belandt op de dodenlijst. En de zwarte moordenaar van Boeren die bij medestanders in het gerechtelijk apparaat terechtkomt, die zit gebeiteld. En als zo'n Boerenbeul gepakt en veroordeeld wordt, dan is die de held van de gevangenis en wordt daar prinselijk behandeld.

En onze politici in Europa doen natuurlijk niks om tussen te komen. Wel in Syrië-Libië-Iran-Irak en ga zo maar door. Zelfs het feit dat er in eigen land medeplichtigen van die ANC-moordenaars rondlopen stoort de bende liberalen en linksdemocraten niet. Zo leeft in een Waals dorpje de Belgische terroriste Helene Pastoors, die daar vredig haar oude dag slijt. Nochtans is zij verantwoordelijk voor wapensmokkel en het plannen van  terroristische aanslagen in Zuid-Afrika tussen 198o en 1985. Ze was medeplichtig aan de moord op 19 mensen, meestal blanken, en aan het verwonden en levenslang kreupel maken van 200 burgers.

Voor haar moordenaarswerk op blanke mensen kreeg dat monster vorig jaar een hoge onderscheiding van Jacob Zuma op de borst gepint. Het ene krapuul decoreert het andere.

Een nog straffere hand-en-spandienst door de Belgische elite aan terroristen verleend is deze. Guido Van Hecken, die als terrorist jaren actief was in Zuid-Afrika en recent in het weekblad Knack daar fier over deed, wordt al jaren door de politieke elite de hand boven het hoofd gehouden. De man die zelf zegt dat hij niet ontkent ooit bij aanslagen betrokken te zijn geweest leeft een vrolijk leven. De vroegere terrorist werkt als hoofd van de administratie voor de commissie "Ontwikkelingssamenwerking" van het Europees Parlement. Wat voor soort ontwikkelingssamenwerking is dat als een terrorist daar de scepter zwaait?

En het kan nog straffer. Toen Eddy Boutmans (AGALEV, nu Groen!) staatssecretaris voor ontwikkelingssamenwerking was, bekleedde die Van Hecken de functie van kabinetschef. Kan iemand zich dat voorstellen? Een terrorist op het  kabinet van een Belgisch staatssecretaris. Een terrorist met bloed aan zijn poten, bloed van vrouwen en kinderen.

En op de vraag of staatssecretaris Boutmans wist van de moordenaarspraktijken van zijn kabinetschef, verklaart het sujet doodleuk dat hij en Boutmans elkaar al jaren kennen en dat de staatssecretaris op de hoogte was van de vroegere illegale activiteiten van zijn Chef de Cabinet.

Zo zie je maar.

De Groenen zijn niet vies van wat bloedverspilling en ook niet van moordpraktijken, blijkt uit dit verhaal. Als het maar bloed is van het eigen soort. Blank bloed. Bloed van blanke kinderen, bloed van blanke mannen en vrouwen. Groenen zijn niet voor niets andersglobalisten. Anderskapitalisme, zeg maar, thans even moorddadig. De belangen van het kapitaal gaan dan ook voor op die van een broedervolk.

En dat de Apartheid weg moest omdat het internationaal kapitaal terug rustig zaken wilde doen met Zuid-Afrika, omdat de boycot ingesteld door hun eigen politieke klasse dat bemoeilijkte, dat verzwijgen de progresieven graag. En dat het kapitaal liever met een bende terroristen zaken wil doen, verzwijgt men ook. Omdat de kapitaisten wel wisten dat het ANC zichzelf alleen maar wilde verrijken en daarvoor graag hun land aan het internationale kapitaal wilde verpatsen.

Dat is vandaag allemaal bewezen.

Die boeren waren een beetje te slim voor de buitenlandse kapitaalgroepen om ze bij de neus te nemen. Dat zou beter lukken met die snullen van het ANC, moeten ze gedacht hebben.

Dat is vandaag ook allemaal bewezen.

En als hand-en-spandiensten aan het grootkapitaal geleverd moeten worden, dan staan progressieven overal in de wereld altijd klaar om een hand te helpen. En moord- en doodslag zijn daarbij toegelaten, allemaal voor het goede doel.

Voor het heil van het andere volk en voor de dood van het eigen volk.

Voor meer info, kom naar de lezing.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter