Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Monday, 04 June 2012 12:16

Milquet wil radicale organisaties verbieden

Written by 

Minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet wil juridische actie ondernemen tegen wat zij en - met haar - de elite "radicale" organisaties noemen. Dat willen ze doen om moslimextremisten, zoals de gekken van Sharia4Belgium, aan banden te leggen, zo luidt de officiële uitleg. Maar wie dat gelooft, is wel heel naïef.

Hoe is het mogelijk dat een organisatie die maar enkele leden telt zo prominent in de schijnwerpers wordt geplaatst door de media en de politieke elite? De media zijn, zoals we weten, de trompet of megafoon waarmee elites hun politiek aan de bevolking willen opdringen. En met de uitzonderingsmaatregelen die de Belgische politieke elite in de nabije toekomst in opdracht van buitenlandse machthebbers - de EU en haar instellingen - zal moeten nemen, is het dan ook niet vreemd dat ze eerst elke oppositie daartegen wil uitschakelen.

Zij die willen protesteren tegen de "sixpack"-politiek van de EU, waarin besparingen op loon en uitkeringen, maar ook nieuwe, "groene" belastingen een belangrijke rol zullen spelen, moeten buitenspel worden gezet. En wat is dan handiger (en repressiever) dan de juridische uitschakeling van een politieke tegenstander? De oppositie criminaliseren is iets wat we kennen van dictatoriale staatsvormen zoals het communisme. En de EU is in vorm en wezen een communistische politieke organisatie, waarin het leninisme van de "nieuwe economische politiek" door dat van de "nieuwe op (continentale) machtsblokken gerichte politiek" is vervangen. Daarom wordt net zoals bij het leninisme de vrije wilde markt opnieuw aangewakkerd, met superrijken en super-armen als gevolg. "Leninisme" in een ultra-liberale uitvoering.

Als u denkt dat ik overdrijf: in een vraaggesprek op tv met Peter Mertens, voorzitter van de (communistische) PVDA, en Johan Van Overtveldt, aanhanger van het EU-liberalisme, sloofden beide heren zich uit om als trouwste aanhanger van de EU naar voren te komen. Tegen de EU zijn, zo beweerde de extreme liberaal unisono met de extreme marxist, leidt tot nationalisme. En zoiets moest te allen tijde bestreden worden. Niet voor niks is ook Europese Commissie-voorzitter José Manuel Barroso een ex-marxist. En dus worden de vijandbeelden van de elite aangepast aan de doelstellingen van de EU. De termen "vijand van de vooruitgang" of "vijand van de democratie" zijn dan nooit veraf.

In een tijd waarin simplisme het handelsmerk van onze elite is, worden politieke tegenstanders "radicalen" genoemd. Alleen: wat is radicalisme? Valt het liberalisme dat tot de financiële crisis heeft geleid onder de noemer radicaal? Volgens de burgerij niet. Nochtans moeten er volgens diezelfde burgerij radicale maatregelen worden genomen om het systeem te redden. Radicale maatregelen? Genomen door de radicalen van het liberalisme en het kapitalisme? Wil Milquet als woordvoerder van de burgerij dan haar spitsbroeders in de banksector en het financiële establishment vervolgen? Goed gek, die dat denkt.

Neen, de "radicalen" zijn voor creaturen als Milquet al degenen die zich willen verzetten tegen de "bankroof van de eeuw" en tegen de vernietiging van ons sociale model. En omdat je met azijn geen vliegen kunt vangen en dus geen wetten tegen radicalen door de strot van de bevolking kunt jagen – wetten die die bevolking haar eigen vrijheid ontnemen om tegen het establishment in te gaan – moet er een afschuwelijk monster worden gecreëerd. En dat monster is het "islamradicalisme". En omdat het niet bestond, heeft de elite er een uit de grond gestampt: Sharia4Belgium. Met behulp van ingevoerde migranten, ingevoerd door dezelfde elite die nu zegt er tegen te zullen optreden.

Eerst werden de vreemde stoottroepen van het regime gebruikt om zwijgwetten in te voeren, zodat de blanke autochtonen de mond werd gesnoerd. En nu dient dat gastarbeidersleger als alibi om wetten tegen opposanten van het regime voor te bereiden, die veel verder gaan dan de zwijgwetten van vandaag. Wij hebben steeds beweerd dat de ingevoerde vreemdelingen tegen het eigen volk zullen worden ingezet.

In een eerste fase speelde die inzet zich af op de arbeids- en de woningmarkt. In een volgende fase zullen de migranten ingezet worden als alibi om het eigen volk de transitie naar een multiculturele Europese superstaat op te dringen. Voor die vreemdelingen maakt het niks uit of zij in de EU wonen dan wel in een eigen staat. Voor hen is staats- of volksverbondenheid ongunstig om meer macht te verwerven in een samenleving.

Voor de liberale elite zijn nationale staat en volksverbondenheid dan weer een sta-in-de-weg voor de vorming van een supranationale Europese staat: de EU. Dus gebruikt de elite een paar aan lagerwal geraakte, diep in de marginaliteit levende vreemdelingen om het eigen volk in het gareel te houden, terwijl die transformatie aan de gang is. En zo zal de wet tegen "radicaliteit" en tegen "radicalen" een wet tegen de voorstanders van volkssoevereiniteit worden. De geschiedenis zal het bewijzen.

En zij die nu juichen dat enkele islamradicalen een hak wordt gezet, zullen morgen beseffen: het was niet om hen te doen, maar om diegenen die zich verzetten tegen de verdere transformatie van land en volk naar plutocratie en transnationale superstaat.

Beschrijving: http://1.standaardcdn.be/Assets/Images_Upload/2012/05/04/belga-picture-33929577.jpg.c185.122.jpg

Minister van Binnenlandse Zaken Joelle Milquet wil als trouwe knecht van het systeem juridische actie voeren tegen wat zij en met haar de elite "radicale" organisaties noemen. Dat wil de elite doen om moslimextremisten zoals de gekken van Sharia4Belgium aan banden te leggen is de officiële uitleg. Maar wie dat gelooft, is wel heel naïef.

Hoe is het mogelijk dat een organisatie die maar enkele leden telt zo prominent in de schijnwerpers wordt geplaatst door de media en de elite van de politiek? De media zijn, zoals we weten, de trompet en megafoon van de politiek die de elite wil opdringen aan de bevolking. En met de uitzonderingsmaatregelen die onze elite in opdracht van buitenlandse machthebbers uit de EU aan de bevolking in de nabije toekomst wil opleggen is het niet vreemd dat deze eerst elke oppositie daartegen wil uitschakelen.

Zij die willen protesteren tegen de sixpack-politiek van de EU, waarin besparingen op loon en uitkeringen een belangrijke rol zullen spelen, net zoals nieuwe, zogenaamd groene belastingen, moeten buitenspel worden gezet. En wat is dan handiger (en repressiever) dan de juridische uitschakeling van je politieke tegenstander? De oppositie criminaliseren is iets wat we kennen van dictatoriale staatsvormen zoals het communisme.

En de EU is in vorm en wezen een communistische organisatie waarin het leninisme van de "nieuwe economische politiek" door dat van de "nieuwe op (continentale) machtsblokken gerichte politiek" werd vervangen. Daarom wordt net zoals bij het leninisme de vrije wilde markt opnieuw aangewakkerd, met superrijken en super-armen als gevolg. Maoïstisch leninisme in een ultra-liberale uitvoering.

En als u denkt dat ik overdrijf: in een vraaggesprek op tv tussen Peter Mertens van de PVDA en Johan Van Overtveldt, aanhanger van het extreme liberalisme, sloofden beide heren zich uit om als trouwste aanhanger van de EU naar voor te komen. Tegen de EU zijn, zo beweerde de extreme liberaal unisono met de extreme marxist, leidt tot nationalisme. En zoiets moest te allen tijde bestreden worden.

Niet voor niks is commissievoorzitter Manuel Barosso een ex-marxist. En dus worden ook de vijandbeelden van de elite aangepast aan de doelstellingen van het EU-kapitalistisch communisme. En dan zijn de termen "vijand van de vooruitgang" of "vijand van de democratie" nooit ver af.

En nu simplisme een handelsmerk van onze elite is, worden politieke tegenstanders "radicalen" genoemd. Alleen: wat is radicalisme?

Valt het liberalisme dat tot de financiële crisis heeft geleid onder de noemer radicaal? Volgens de burgerij niet. Nochtans moeten er volgens diezelfde burgerij radicale maatregelen worden genomen om het systeem te redden. Radicale maatregelen? Genomen door radicalen van het liberalisme en het kapitalisme. Wil Milquet als woordvoerder van de burgerij dan haar spitsbroeders in de banksector en het financiële establishment vervolgen? Goed gek, die dat denkt.

Neen, de radicalen zijn voor creaturen als Milquet al degenen die zich willen verzetten tegen de “bankroof van de eeuw” en tegen de vernietiging van ons sociale model. En omdat je met azijn geen vliegen kunt vangen en dus geen wetten tegen radicalen door de strot van de bevolking kunt jagen – wetten die die bevolking haar eigen vrijheid ontnemen om tegen het establishment in te gaan – moet er een afschuwelijk monster worden gecreëerd. En dat monster is het “islamradicalisme”. En omdat het niet bestond, heeft de elite er een uit de grond gestampt: Sharia4Belgium. Met behulp van ingevoerde migranten, ingevoerd door dezelfde elite die nu zegt er tegen te zullen optreden.

Eerst werden die vreemde stoottroepen van het regime gebruikt om zwijgwetten in te voeren zodat de blanke autochtoon de mond werd gesnoerd. En nu dient dat gastarbeidersleger als alibi om wetten tegen opposanten van het regime voor te bereiden die veel verder gaan dan de zwijgwetten van nu. Wij hebben steeds beweerd dat de ingevoerde vreemdelingen tegen het eigen volk zullen worden ingezet.

In een eerste fase speelde deze inzet zich af op de arbeids- en woonmarkt. In een volgende fase zullen de migranten ingezet worden als alibi om het eigen volk de transitie naar een multiculturele EU-superstaat op te dringen. Voor die vreemdelingen maakt het niks uit of zij in de EU wonen of in een eigen staat. Voor hen is staats- en volksverbondenheid negatief om meer macht te verwerven in de samenleving. Omdat iedereen nu wel beseft dat inburgering en aanpassing niet werkt.

En voor de liberale elite zijn nationale staat en volksverbondenheid een sta-in-de-weg voor de vorming van de supranationale staat die de EU is. Dus gebruikt de elite een paar aan lagerwal geraakte en diep in de marginaliteit levende vreemdelingen om het eigen volk in het gareel te houden, terwijl die transformatie aan de gang is. En zo zal de wet tegen zogenaamde radicaliteit en radicalen een wet tegen de voorstanders van volkssoevereiniteit worden. De geschiedenis zal het bewijzen.

En zij die nu juichen dat de islamradicalen een hak wordt gezet, zullen morgen beseffen: het was niet om hen te doen, maar om diegenen die zich verzetten tegen de verdere transformatie van land en volk naar plutocratie en transnationale superstaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter