Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 18 July 2012 11:11

Snel-Belgwet zadelde ons met 600.000 nieuwe Belgen op

Written by 

 

Jurgen Ceder (links)

Tijdens het vraaggesprek op Terzake werd aan Jurgen Ceder gevraagd of hij afstand nam van het 70-puntenplan van het VB. Blijkbaar wist de troela van dienst  bij de VRT niet dat niet alleen Ceder daar al lang afstand van had genomen, maar dat ook de partij waar hij jarenlang dik geld aan heeft verdiend daar zelf ook afstand van heeft genomen. Ter vrijwaring van het partijfortuin en de dikke weddes van de partij-elite waartoe Ceder en andere tafelspringers behoorden.

De partij-elite had in feite al lang afstand genomen van een bepaald item in dat 70-puntenplan. En dat item behelsde juist de kern van de oplossing voor het immigratieprobleem en gaat over remigratie. Volgens Vanhecke en consoorten was het daarvoor al veel te laat en - wat belangrijker is - het was ook niet nodig. "inburgering" en "economische noodzaak", weet u wel... Het lied dat de liberale en linkse  elite  altijd zingt en waar de slogan "aanpassen of opkrassen" de nationalistische versie van is.

Het defaitisme aan de top van de partij over de strijd tegen immigratie voert al velen jaren de boventoon in de partij en de anti-immigratieretoriek werd dan ook vooral gebruikt omdat het een goedverkopende stemmentrekker bleek. En als er geld te verdienen valt (zonder te moeten werken), dan vertellen politici graag wat de achterban en de kiezers willen horen zonder dat ze er  zelf maar één woord van geloven.

Wat de VRT-troela van Ceder wilde horen was dus of hij afstand nam van "remigratie". En Ceder zijn antwoord was dan ook ontluisterend voor mensen die jaren in het VB hebben gestaan en nog staan. En het is nog meer ontluisterend omdat wat hij  zei niet alleen zijn mening is, maar ook de mening van de huidige partijtop van  het VB als ook die van de N-VA. Hij zei dat alle mensen die op een "wettige" wijze Belg waren geworden als zodanig moesten worden erkend. Daarmee legitimeert Ceder de misdadige Snel-Belgwet die de elite de laatste 11 jaar heeft gebruikt (misbruikt) om massaal mensen in te voeren.

En terwijl de elite nu de  Snel-Belgwet een beetje  aangepast heeft, omdat ze eindelijk inziet  hoe onze maatschappij  is ontwricht en onze sociale zekerheid blut is geraakt- en het zo niet verder kan. Juist op een dergelijk moment zegt een man die zich nationalist durft noemen  en  voormalig  kaderlid van een anti-immigratiepartij was dat hij alle regularisaties uitgevoerd door de liberale en linkse elite erkent en verdedigt. De kracht van verandering, zegt het baasje. De vernietigende kracht van verraad zal hij bedoelen.

Bedankt Ceder en Vanhecke voor de steun aan de liberale elite en voor de 600.000 nieuwe Belgen met wie het koninkrijk nu is gezegend!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter