Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 26 July 2012 11:43

Opvoeding Tot Geweld

Written by 

"Geweld is de vroedvrouw van iedere maatschappij die zwanger is van een andere"

(Karl Marx)

Van 18 tot 23 augustus geeft de PVDA een cursus marxisme. Een cursus die, zoals het bovenstaand citaat duidelijk maakt, oproept tot geweld of toch minstens geweld als een noodzakelijk instrument voor maatschappelijke verandering aanprijst.

En maar jammeren in de links-liberale pers - en in de vuurrode, zoals die van De Wereld Morgen - dat de NSV een gewelddadige club is vol geweld verheerlijkende fascisten. En maar waarschuwen en de burgerij oproepen om nationalistische partijen en organisaties als gewelddadige nazi-monsters te kapittelen en te veroordelen.

Liefst van al zouden marxistisch links en de liberale elite ons verbieden en, als dat niet kan zoals nu, nationalisten in een cordon als surrogaat voor concentratiekamp stoppen, in afwachting van de dag dat ze aan de macht komen en ons daadwerkelijk zullen opsluiten. En intussen spuien ze geweldpropaganda tijdens een zogenaamde '"Marxistische Unief", waar de lof van en de noodzaak van geweld wordt verheerlijkt. Allemaal legaal en zonder dat de burgerij hun een strobreed in de weg legt.

Dat is liberaal-democratie. En daar moet een eind aan komen. En alleen door ons te organiseren kunnen we weerstand bieden, niet door op burgerlijke politici te vertrouwen die tegen vergoeding alleen maar lullen. Neem zelf het heft in handen door  aan te sluiten bij nationaal-revolutionairen zoals wij!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter